Ga naar inhoud

BIOS update


Aanbevolen berichten

Ik heb een andere harde schijf gekocht, maar deze draait niet op mijn oude pctje, aangezien dit een 40GB is. Nu heb ik het een en ander aan iemand gevraagd, en die kwam ermee dat ik een BIOS update moet doen. Ik heb een proggie gevonden waarmee je veel info van je comp kan opvragen. Maar kweet niet welke update ik nou moet hebben. Screenshot van de gegevens van mn comp: [img:4d79942f8b]http://home.planet.nl/~hoksb073/bios.jpg[/img:4d79942f8b]
Link naar reactie
http://www.biostar.com.tw/products/mainboard/slot_1/m6tbc/tbc0208b.exe Dit is de enige die Biostar heeft. Er staat niet bij of je er support voor grotere HD's bij krijgt (http://www.biostar.com.tw/support/bios/bios.php3?model=M6TBC). Bios flashen is niet iets voor beginners trouwens. Misschien is het beter om met speciale software te werken. Is het een Maxtor toevallig, die nieuwe schijf?
Link naar reactie
Goed je hebt dus een "kloon". - een award bios heb je nodig - Het type mobo staat ook vermeld. Mits er updates zijn, kan je die misschien vinden. Misschien ook niet en is het 'end of life'. In ieder geval even de readme.txt lezen die bij de bios-update zit. Geen idee hoe je dan je Hdd nog aan het werk zult krijgen. Tijd voor een nwe comp ?
Link naar reactie
[quote:fe724d858f="AswinW"]Goed je hebt dus een "kloon". - een award bios heb je nodig - Het type mobo staat ook vermeld. Mits er updates zijn, kan je die misschien vinden. Misschien ook niet en is het 'end of life'. In ieder geval even de readme.txt lezen die bij de bios-update zit. Geen idee hoe je dan je Hdd nog aan het werk zult krijgen. Tijd voor een nwe comp ?[/quote:fe724d858f] En dat terwijl er in de vorige berichten toch alles al was gezegd. Een Award-BIOS heb je overigens helemaal niet nodig. Zie mijn reactie. :roll:
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...