Ga naar inhoud

Asetek waterchiller: moet ik gaan boren in mijn moederbord?


Aanbevolen berichten

[quote:72f7fe10c0="zjarl"]hij is er bij mij (nu net) af :P je moet hem gewoon onder het ijzer randje doen en dan omhoog frikken, niet in de gaten :-? was bij mij trouwens niet nodig, want hij deed het goed, ik kan het jammer genoeg niet testen omdat ik nog geen mobo heb :cry:[/quote:72f7fe10c0] welke gaten precies?
Link naar reactie
  • Reacties 56
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
je haalt op die hoeken het mesje plat onder die metalen plaat door.. http://www.overclockers.com/articles714/index03.asp hele mooie guide hoe je de kaart moet aanpakken... let wel, je garantie op de kaart komt wel te vervallen op het moment als je de shim er af haalt!! [img:0e084b6062]http://www.overclockers.com/articles714/picture%20111.jpg[/img:0e084b6062] zoals je ziet zit er op de shim een klein beetje lijm, als je het mesje eronder krijgt, moet je gewoon met een beetje kracht de shim omhoog drukken, hij zal dan langzaam steeds verder loslaten, en uiteindelijk is ie los van de kaart...
Link naar reactie
hardware kan meer hebben dan je denkt..... maat van me heeft ook WC en die heeft ook in een pc winkel gewerkt en de gemiddelde computer *newbie* zou zich dood schrikken als je ziet hoe hij ermee omgaat :P z'n videokaart stond krom ;) en hij doet het nog gewoon hor. Geen zorgen, als je alles relax en logisch doet zal je heus de boel niet slopen. Raak vooral niet in paniek, als iets het niet doet loop alles ff na, en dan zal je zien dat je de oplossing vind en het toch gewoon werkt (zelf al vaak gehad :lol: )
Link naar reactie
[quote:161d6a01ee="zjarl"]hehe, hij snapt het :P maar alles wordt altijd wel duidelijk als je ermee bezig bent en een uitleg geven over zoiets simpels is altijd ingewikkelder dan het eigelijk is :wink:[/quote:161d6a01ee] achjah....ik hoop binnenkort t geld voor mn 9800 pro binnen te krijgen en dan haal ik hem er alvast af want er gaat dan die zalman op.
Link naar reactie
[quote:34892660cc] achjah....ik hoop binnenkort t geld voor mn 9800 pro binnen te krijgen en dan haal ik hem er alvast af want er gaat dan die zalman op.[/quote:34892660cc] voor die zalmann is het ook direct beter... want die zal er anders ook op rusten.. als je dan direct de boel goed gaat maken voor optimaal contact zou ik ook eens denken aan het lappen met extreem fijn schuurpapier van de koelblokken straks.. misschien ook even de NB chip direct even meeschuren dan met zelfde schuurpapier.. moet je eens zien hoe goed contact je maakt :wink:
Link naar reactie
[quote:862131ea7a="turbulence"][quote:862131ea7a] achjah....ik hoop binnenkort t geld voor mn 9800 pro binnen te krijgen en dan haal ik hem er alvast af want er gaat dan die zalman op.[/quote:862131ea7a] voor die zalmann is het ook direct beter... want die zal er anders ook op rusten.. als je dan direct de boel goed gaat maken voor optimaal contact zou ik ook eens denken aan het lappen met extreem fijn schuurpapier van de koelblokken straks.. misschien ook even de NB chip direct even meeschuren dan met zelfde schuurpapier.. moet je eens zien hoe goed contact je maakt :wink:[/quote:862131ea7a] welke koelblokken bedoel je precies? die blokjes van de zalman?
Link naar reactie
[quote:47fd1cef98="Alexander Online"]heeft een GF4MX440SE ook een shim? en waar dientie voor?[/quote:47fd1cef98] nee daarbij zit denk ik een package om de chip zelf heen (net als bijvoorbeeld bij een northbridge (de daadwerkelijke NB is een stuk kleiner namelijk ;)) bij 9800 zie je de chip zelf dus zitten vandaar dus de shim :)
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...