Ga naar inhoud

Dell pc overklokken?!


Aanbevolen berichten

[quote:9f4d74bb29="Vandread"]dells zijn niet gemaakt om te overklokken :) daarom kopen overclockers ook geen dell :P en nee er is geen andere wellicht kan je uitvinden watvoor mainboard je hebt en watvoor bios en dan bij Intel een andere bios downloaden maar zelfs dan heb je waarschijnlijk geen optie om de FSB te veranderen[/quote:9f4d74bb29] Dat kan je ook nog 's vergeten. Het intell-programmaatje leest de leverancierskode uit, ziet je mobo en zegt dat je de updated bios bij je fabrikant moet halen. Kortom: die krijg je er nog niet eens in. Of je moet het bestandje nog bewerken met een hex-editor. Maar ja, als je een fout maakt ..... ???? hehehe... :lol:
Link naar reactie
[quote:2090e547ef="AswinW"]Je voeding is niet slap. Dell gebruikt andere ratings ... Je voeding levert 345 Watt (om en nabij) althans de vergelijkbare waarde van voedingen waar ze het hier, in het algemeen in dit forum, over hebben.[/quote:2090e547ef] Nou... Een dergelijk "vergelijkbare waarde" bestaat niet. Ben net bezig met een systeem dat aan een 350W Q-Tec niet voldoende heeft om op te starten, terwijl een ander merk 300W wel goed werkt. Te zeggen dat een 250W Dell voeding gelijkwaardig is aan een 345W "standaardvoeding" is onzin.
Link naar reactie
[quote:f454926960="egslim"][quote:f454926960="AswinW"]Je voeding is niet slap. Dell gebruikt andere ratings ... Je voeding levert 345 Watt (om en nabij) althans de vergelijkbare waarde van voedingen waar ze het hier, in het algemeen in dit forum, over hebben.[/quote:f454926960] Nou... Een dergelijk "vergelijkbare waarde" bestaat niet. Ben net bezig met een systeem dat aan een 350W Q-Tec niet voldoende heeft om op te starten, terwijl een ander merk 300W wel goed werkt. Te zeggen dat een 250W Dell voeding gelijkwaardig is aan een 345W "standaardvoeding" is onzin.[/quote:f454926960] Ik heb de informatie van deskundigen, die ik vele malen hoger inschat als jij gelet op jouw posts op dit forum.
Link naar reactie
Lol, hier is duidelijk iemand die egslim niet kent. Als je enkel dingen aanneemt van mensen met veel postings, neem dan maar van mij aan dat egslim zeer goed weet waar hij het over heeft. Hij schrijft niets voor niets artikelen in de C!T en is hier niets voor niets moderator geworden. Het gaat niet op de kwantiteit maar om de kwaliteit van postings.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...