Ga naar inhoud

Koolance Exos


Aanbevolen berichten

[quote:5a9ad3132d="Vandread"]ik vind de performance te opzichte van de prijs niet echt denderend, zijn veel betere kitjes voor die prijs te koop, ga maar wat reviews af etc hoeveel&waar koop je hem?[/quote:5a9ad3132d] Volgens mij heb jij na die zakjes sowieso niet zo'n hoge pet op van koolance hè. @ TS: Zoek gewoon via google en misschien heeft GoT nog wat interessants. Koop je hem soms bij de MyCom? Btw: Is zo'n Corsair Hydrocool geval eigenlijk ook nog wel te pruimen, of is het gewoon een geheugenmerk dat ook mee wil doen aan de Waterkoelingsindustrie.
Link naar reactie
[quote:34bb5a763b="Delectable"][url=http://silverapp1.mycom.nl/MyCom/Store/shops.do?url=shops_all.htm&module=shops][img:34bb5a763b]http://home.planet.nl/~wilbr160/mycom.gif[/img:34bb5a763b][/url] Kijk hier maar die zaak daar verkoopt niet zo veel[/quote:34bb5a763b] Welke zaak daar? Flexpro en Yorcom, dat staat niet in dit topic
Link naar reactie
[quote:3e7c5bbe5e="Delectable"][url=http://silverapp1.mycom.nl/MyCom/Store/shops.do?url=shops_all.htm&module=shops][img:3e7c5bbe5e]http://home.planet.nl/~wilbr160/mycom.gif[/img:3e7c5bbe5e][/url] Kijk hier maar die zaak daar verkoopt niet zo veel[/quote:3e7c5bbe5e] IK heb hem idd bij mycom gezien maar heb hem ook bij perfect systeems gezien.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...