Ga naar inhoud

Probleem met installeren PC (Waar hoort dit topic?)


Aanbevolen berichten

[quote:3f6355b43e="Marcel de Reus"]Beeld zwart en zomaar opeens opnieuw starten? Je ziet ook het blauwe bootscherm niet?[/quote:3f6355b43e] Welk blauwe bootscherm? Zodra ik Windows of een ander OS wil gaan installeren, dan herstart ie zich automatisch opnieuw op, en dan blijft het beeld zwart. Als ik hem dan van de stroom afhaal, en dan weer aanzet, dan doet ie het wel normaal, maar dan.... hetzelfde verhaal.
Link naar reactie
[quote:85bcffc118="Marcel de Reus"]Dan doet hij het helemaal normaal? Dus als je hem nu van de stroom afhaalt en je boot met Knoppix kun je er gewoon mee werken? Ik bedoelde verder het blauwe bootscherm van Knoppix. Ik zou zeggen, controleer eens of er niet ergens iets zit dat voor sluiting oid kan zorgen.[/quote:85bcffc118] Knoppix doet het ook helemaal niet. Er is nergens sluiting. Hij doet gewoon anders dan andere PC's :-?
Link naar reactie
Als ik het zo nu allemaal lees, lijkt me dat jouw mobo aan het einde van zijn latijn is. Vervanging van dit component lijkt me dan ook het beste. Kijk eens of je niet ergens een ECS K7VTA of de bekendere ECS K7S5A op de kop kan tikken, als je de pc wilt behouden. Veel hoeft dat allemaal niet te kosten. Als je dingen echt wilt uitsluiten wat het geheugen betreft, test de modules dan eens op een andere pc, zoals je ook je andere componenten (Videokaart, HD , enz) op een andere PC kunt testen.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...