Ga naar inhoud

Nieuw moederbord kopen waar moet ik op letten?


Aanbevolen berichten

hier heb ik dus al geen verstand van. Ik heb zelf een pentium 4 2,53 ghz wil een agp slot, 3 bankjes voor ddr geheugen, en een agp slot voor videokaart (geforce 4 ti 4200), uitbreidingsloten wil ik ook genoeg hebben 5 ofzo. Maar nu heb ik ook gehoord over chipsets en fsb? wat is dat en is het mogelijk om ook nog mijn geluidsingangen aan de voorkant te houden?
Link naar reactie
Alvast bedankt voor de tips! ben al weer wat opgeschoten in de keuze, ik wil een nieuw moederbord omdat ik op het moment maar 3 uitbreidings mogelijkheden heb waarvan er 1 geblokkeerd is door de koeling van mijn video kaart :( Ook heb ik op het moment maar 2 geheugenbankjes die beide vol zitten dus als ik in de toekomst wil uitbreiden is dat niet mogelijk. Welke ik op het moment heb, weet ik niet, ik heb de scaleo 600 van fujitsu siemens.
Link naar reactie
oww ben je van plan om later zonodig een processor upgrade te doen als je dat wilt zou ik zeggen neem de asus p4c800 e deluxe deze is voorbereid voor de toekomstige prescott processor. en is lekker over te klokken [url=http://www.perfectsystems.nl/info.asp?Info=46892]linkje[/url] of neem deze p4c800 deluxe een iets mindere moederbord [url=http://www.perfectsystems.nl/info.asp?Info=41408]linkje[/url] bekijk deze 2 maar
Link naar reactie
Zelfs met dat moederbord kun je goed upgraden wel vergeten, sneller dan een Prescott 3,6GHz zal er waarschijnlijk nooit in werken. Daarna aat Prescott over op een nieuwe socket. Als je de extra uitbreiding niet meteen nodig hebt kun je beter wachten met het aanschaffen van een nieuw bord, tegen die tijd zijn de mogelijkheden weer helemaal anders.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...