Ga naar inhoud

override :|


Aanbevolen berichten

[quote:3d094940de="wicka"]hoi allemaal ik heb een pc en daar geeft hij aan als ik opstart in een blauw scherm OVERRIDE aan weet iemand wat dat betekent?? alvast bedankt en ik hoop het snel te horen m.v.g wicka[/quote:3d094940de] Nu weet ik van die materie waarschijnlijk net zo weinig als jij en aan link zoals http://search.microsoft.com/search/results.aspx?st=b&qu=OVERRIDE&view=en-us zul je dus weinig hebben. Vermoedelijk is het beter om eerst even te berichten welke windows versie je gebruikt en welke programma's er (mede[op])starten als dit gebeurd. Kan er een specialist op reageren.
Link naar reactie
tuurlijk wel het gaat erom dat hij geen beeld geeft alleen zegt hij in een klein blauw scherm override zelfs als de pc nog niet aan staat en als ik hem aan zet komt er geen verandering ik neem aan dat dit bij videokaarten hoort want het licht aan de videokaartr maar goed weet iemand op deit stuk van het forum wel iets over dit probleem
Link naar reactie
[quote:82c4f7ae3e="wicka"]tuurlijk wel het gaat erom dat hij geen beeld geeft alleen zegt hij in een klein blauw scherm override [b:82c4f7ae3e]zelfs als de pc nog niet aan staat[/b:82c4f7ae3e][/quote:82c4f7ae3e]Je spreekt jezelf een beetje tegen wat in je openingspost zeg je [i:82c4f7ae3e]als ik [b:82c4f7ae3e]opstart[/b:82c4f7ae3e] in een blauw scherm OVERRIDE[/i:82c4f7ae3e]. Als je PC nog niet aanstaat, lijkt dit eerder een monitor probleem. Probeer je monitor eens aan een ander system. Wat dacht je er overigens van om even te melden welke hardware je hebt? Moederbord, videokaart, monitor.
Link naar reactie
wanneer krijg je de override melding? wat heeft je pc in tussentijd gedaan? bios opgestart, windows geladen? heb je de afgelopen tijd dingen verandert, verwijdert of geinstalleerd die de oorzaak van het probleem kunnen zijn. of is de pc op een verkeerde manier afgesloten? mijn tante beschikte over een hp pc die als je de stekker er uit trok terwijl hij liep windows niet meer kon starten. dit kon alleen voorkomen worden na een backup. geef zoveel mogelijk details van je probleem. zo is het duidelijker te herkennen. it-ers werken vaak door mogelijkheden uit te sluiten tot er een mogelijkheid overblijft. ook een virus kan het probleem zijn. blauwe schermen zijn eigendom van windows dus het opstarten van windows lukt niet. probeer eens in het windows forum te posten. probeer eens of je in de veilige modus kunt opstarten. tijdens het opstarten van de computer F8 toets (of F11) indrukken (weet zo niet meer) start dan scandisk op en sluit de pc op een goede manier af. lukt dit niet? probeer een opstartdiskette of windows cd (mischien diskettestation (a:) of cdromin bios als primery boot aangeven.) lukt dat niet? probeer een opstartdisketten van win 98 en start in dos op. er zijn programma's die vanuit dos de bootbestanden kunnen repareren en je pc op virussen kunnen scannen. mischien kan iemand anders je daarbij helpen.
Link naar reactie
[quote:3240650de7="Wim Sturkenboom"][quote:3240650de7="wicka"]tuurlijk wel het gaat erom dat hij geen beeld geeft alleen zegt hij in een klein blauw scherm override [b:3240650de7]zelfs als de pc nog niet aan staat[/b:3240650de7][/quote:3240650de7]Je spreekt jezelf een beetje tegen wat in je openingspost zeg je [i:3240650de7]als ik [b:3240650de7]opstart[/b:3240650de7] in een blauw scherm OVERRIDE[/i:3240650de7]. Als je PC nog niet aanstaat, lijkt dit eerder een monitor probleem. Probeer je monitor eens aan een ander system. Wat dacht je er overigens van om even te melden welke hardware je hebt? Moederbord, videokaart, monitor.[/quote:3240650de7] Denk dat Wim hier gelijk heeft, kijk je monitor eens na.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...