Ga naar inhoud

Kan een AMD XP 1800+ op een Asus A7M266 ?


Aanbevolen berichten

[quote:a89bb9def6="plextor"]JA he he hij is wakker.welkom met je AMD bordj . cpu met palomino core. of durom met morgan core en geheugen tot pc2100 ddr dimm 184 pin[/quote:a89bb9def6] Nee het was maar een vraagje maarre ik heb dinsdag een nieuw mobo eentje van ASuS een CUSI-FX (FlexATX) Mooi bordje vindt ik zelf er zit video , sound , en lan onboard dus das mooi :p
Link naar reactie
[quote:cede3c3772="Vandread"][quote:cede3c3772="plextor"]JA he he hij is wakker.welkom met je AMD bordj . cpu met palomino core. of durom met morgan core en geheugen tot pc2100 ddr dimm 184 pin[/quote:cede3c3772] helaaaas hij is niet wakker :P computerfreakje hoeveel heeft dat ding je gekost?[/quote:cede3c3772] 49 pleuro's hoezo ?
Link naar reactie
:o daar heb je ook een nieuw AMD bordje voor, en niet zon flex-atx ding waarmee je wordt afgescheept met 2 pci dingen, hoezo genoeg voor de gemiddelde gebruiker :S voor een office pc is zon mobo leuk, maar als je gamen wilt zou k toch echt kijken naar een bord met AGP, tis de vraag ook nog als jouwn compaq kast flex-atx ondersteund, of ben je niet bang voor boor en dremel ?
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...