Ga naar inhoud

C!T Pifast Challenge Part II


Aanbevolen berichten

[quote:b04212a9d3="Vandread"][quote:b04212a9d3="Interficior"] :evil: :evil: idd, maar wat kan ik nog tweaken dan? (of overklokken :wink: )[/quote:b04212a9d3] nix tweaken je memcore en je vcore omhoog gooien en je fsb omhoog pompen :) en als je geheugen het niet leuk vind je mem en fsb a-synchroon draaien (als dat kan)[/quote:b04212a9d3] hoeveel zal ik mijn vCore dan omhoog halen? en als je de mem en fsb a-synchroon laat lopen moet het geheugen toch harder dan de FSB, of zie ik dat weer verkeerd :-?
Link naar reactie
  • Reacties 294
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
[quote:6ba11c0585="Interficior"][quote:6ba11c0585="Vandread"][quote:6ba11c0585="Interficior"] :evil: :evil: idd, maar wat kan ik nog tweaken dan? (of overklokken :wink: )[/quote:6ba11c0585] nix tweaken je memcore en je vcore omhoog gooien en je fsb omhoog pompen :) en als je geheugen het niet leuk vind je mem en fsb a-synchroon draaien (als dat kan)[/quote:6ba11c0585] hoeveel zal ik mijn vCore dan omhoog halen? en als je de mem en fsb a-synchroon laat lopen moet het geheugen toch harder dan de FSB, of zie ik dat weer verkeerd :-?[/quote:6ba11c0585] asynchroon wil zeggen dat de snelheid van het geheugen en de fsb (die je cpu beinvloed) ongelijk draaien dus cpu op 200 mhz en je geheugen op bijvoorbeeld 166 mhz vcore kan omhoog zolang de temp het toe staat :) dus boven de 50/60 graden is niet echt aan te raden (100% load na een tijd)
Link naar reactie
@ The boss; kun je het plaatje niet even wat rezizen??? ik moet nu bij alle posts naar de zijkant scrollen omdat jouw fotos de forum layout een beetje verpesten... @ inficior; het is gewoon een ingewikkelde rekensom, die je processor snel moet uitreken. nu komt het op allerlei kleine dingetjes aan, geheugentimings iets sneller zetten, FSB iets hoger etc.. het is ook een ideaal programma om te zien of alles stabiel is of niet... en zo kan je echt proberen je max uit je systeem te halen, want als je systeem ook maar ietsjes instabiel is, dan is de berekening al fout, en doet de test het niet...
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...