Ga naar inhoud

Chaintech 7NJL1


Aanbevolen berichten

Wie is er bekend met dit mobo en weet of dit iets is?? Ik wil waarschijnlijk gaan oc'en. Ik had gezien dat deze een nForce2 chipset had, maar ik weet niet of je altijd kunt oc'en met die chipset. Ik wil dit mobo kopen omdat ik mn huidige ga vervangen en dan komen deze dingen er op: AMD AthlonXP2400+ 2x 256mb PC2700 Infineon original Hercules Prophet 9800 Pro Ik wil graag ook weten of iemand problemen heeft gehad met dit mobo en 1 van de bovenstaande componenten. bvd. :wink:
Link naar reactie
okee, overclocken gaat waarschijnlijk niet dus, maar is het een beetje een snel plankje, daar gaat t me voornamelijk om.... trouwens dat plaatje klopt niet helemaal, het moet deze zijn: [url]http://www.chaintechusa.com/tw/images/Products/Motherboard/7NJL1_L.jpg[/url] En de info over dit mobo staat [url=http://www.chaintechusa.com/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=13&PISNo=13]hier[/url]
Link naar reactie
Dus ik kan ervanuit gaan dat ie gewoon snel is?? iig sneller dus dan mijn huidige plankje (ECS L7VTA :roll: )? [edit] ik heb [url=http://thecrucible.ca/reviews/nforce2/]hier[/url] een review gevonden van verschillende nForce2 plankjes en [url=http://thecrucible.ca/reviews/nforce2/Overclocking.htm]hier[/url] 2 grafiekjes die te maken hebben met overclocken. Ik KAN dus wel overclocken maar volgens kan ik niet ver overclocken. [quote:76a55e160b="Vandread"]watvoor infineon is dat? USA? die zijn namelijk brilliant om te overclocken :) [/quote:76a55e160b] Hoe kan ik er achter komen welke t is? [/edit]
Link naar reactie
nou verander je de zaak ff want volges mij stonder heel wat anders dan een 7NJL1 .... heb jij stiekem de titel veranderd oid? want volges mij stond er wat anders :roll: maar ff wat anders hoeveel gaat deze plank je kosten & waarom deze plank? Deze plank zal vrij goed kunnen overclocken. Zijn iets grotere/duurder broer word [url=http://www.extremeoverclocking.com/reviews/motherboards/Chaintech_7NJS_Zenith_1.html]hier[/url] gereviewd en komt daar goed uit. Over het kleinere broertje zijn niet echt prof. reviews te vinden. en nogmaals : watvoor infineon is dat? USA? die zijn namelijk brilliant om te overclocken als je echt wilt oc'en ga voor de Abit NF7-s rev.2 is ietsje duurder maar chaintech is ook vaak vrij prijzig vind ik :roll:
Link naar reactie
[quote:ec7783d958="Wizz15"]Dus ik kan ervanuit gaan dat ie gewoon snel is??[/quote:ec7783d958]Ja daar kan je idd vanuit gaan. Echter, het snelheidsverschil in vergelijking met je KT400 bord is vast [i:ec7783d958]meetbaar[/i:ec7783d958], maar niet erg [i:ec7783d958]merkbaar[/i:ec7783d958]. Persoonlijk zou ik het de investering niet waard vinden. Tenzij jke natuurlijk extra features wil die je huidige mobo niet biedt (bv. Firewire, USB 2.0, SATA).
Link naar reactie
Het geluid vind ik ook belangrijk, ik wou eerst een geluidskaart kopen en extra ram, tot ik bedacht dat ik een nieuw mobo ook wel zou willen, dus moest ik kiezen. Ik wist wel dat nForce2 ook 5.1 geluid onboard had, dus ben ik daar eens gaan kijken, vandaar dit bord. En met mn huidige bord kan ik nauwelijks oc'en. En mn budget is beperkt dus het was eers geluidskaart óf mobo, maar deze heeft het allebei in 1.
Link naar reactie
[quote:e7603e7d14="Wizz15"]Ik heb mn ram al een beetje opgevoerd, de settings op aggressive gezet, en de cl verlaagd naar 2 (1,5 vond ie niet zo leuk), maar dat bedoel je vast niet. offtopic: Ik kan mn fsb nu trouwens op max 150 zetten, hoger start ie niet meer op, heeft dit te maken met mn mobo of ergens anders mee?[/quote:e7603e7d14] oa: mobo .. en denk dat je het cpu voltage niet had verhoogd hoe zit het met je koeling?
Link naar reactie
hij doet et best leuk .... met de prijs in gedachte nemende natuurlijk :) http://tweakpc.de/cooling/cooling_kue.php?id=33 edit: ik denk trouwes dat jij normaal cas2,5 hebt aangezien als ik zoek op "256mb PC2700 Infineon original" er 2x cas 2,5 word gevonden en voor de rest nix, dus het valt alleen te testen als je echt zover bent :)
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...