Ga naar inhoud

PSU Meshen


Aanbevolen berichten

Ik vraag me af: Kan ik mijn voeding ook meshen met dit spul: [img:0083a3ab54]http://www.bestbuypoolsupply.com/media/Flexible%20pvc.gif[/img:0083a3ab54] Dus van dat flexibele PVC-buis, want dat zag ik in een Computerwinkel staan (CWS), maarja, die gasten weten niet zo heel veel daar, dus ik heb niet zoiets van: als zij het doen zal het wel goed zijn. Zijn er anders nog andere meshspullen, want volgens mij is die meshtroep die je kan kopen redelijk duur en van die doucheslangen ook, omdat je dan zo'n heel douche-setje moet kopen.
Link naar reactie
[quote:21f07f7064="diniz"]Er loopt momenteel een IA die alleen op kabelmesh gericht is. http://www.inkoopacties.net/ia/zjz17gvs[/quote:21f07f7064] Ja, dat wist ik, maar volgens mij is dat heel erg duur. Nee maar het zou toch kunnen dat PVC in je comp ofzo heel slecht is, dat het gaat roken ofzo.
Link naar reactie
[quote:473bf6468c="Marcel de Reus"]Daar tegenover staat dat een echte zilver metalen douche slang ook wel erg stoer is :-) Als hij een beetje mooi gepoetst is, reflecteert het waarschijnlijk ook nog het licht van een eventueel lampie.[/quote:473bf6468c] Ach, zo heeft iedereen zijn eigen voorkeur gelukkig. :wink:
Link naar reactie
[quote:432fc9450c="Marcel de Reus"]Daar tegenover staat dat een echte zilver metalen douche slang ook wel erg stoer is :-) Als hij een beetje mooi gepoetst is, reflecteert het waarschijnlijk ook nog het licht van een eventueel lampie.[/quote:432fc9450c] Ja, da's waar, ik moet er nog een CCFL'etje in gooien, wat zijn goede merken hiervoor? Ik zag een iCute lamp voor 20 euri's, dat is dan dat je er een PCI bracket bij krijgt waar je kan instellen of ie uit is, op geluid, of aan, en de hardheid (sterkte) van de lamp. Is dit een oede of zijn er betere?
Link naar reactie
[quote:60a091f898="diniz"]30 cm, maar je hebt ook kleineren. Turbulence had van die kleintjes maar was daar niet echt over te spreken. Check deze site eens: http://www.ncthestore.nl/[/quote:60a091f898] Hoe komt het dat ze dan zo goedkoop zijn, en die iCute zo duur? want ik zag daar ook iets van + inverter: is dat gewoon een molex stekkertje?
Link naar reactie
[quote:d824b6446b="Interficior"][quote:d824b6446b="diniz"]30 cm, maar je hebt ook kleineren. Turbulence had van die kleintjes maar was daar niet echt over te spreken. Check deze site eens: http://www.ncthestore.nl/[/quote:d824b6446b] Hoe komt het dat ze dan zo goedkoop zijn, en die iCute zo duur? want ik zag daar ook iets van + inverter: is dat gewoon een molex stekkertje?[/quote:d824b6446b] De inverte is een klein kastje die je op een molex plug aansluit. Op dat kastje kun je max 2 CCFLs aansluiten. Je hebt zon kastje nodig. Als je een CCFL wilt moet je er een met inverter kopen, wil je en 2de dan kun je een losse CCFL kopen. Een inverter zet vbolgens mij 12 volt om naar 620. Oja tip: de [url=http://www.inkoopacties.net/ia/ptwhtrm6]Big modding cooling Inkoop Actie[/url] is erg goedkoop
Link naar reactie
[quote="Alexander Online"][quote="Interficior"][quote="diniz"]30 cm, maar je hebt ook kleineren. Turbulence had van die kleintjes maar was daar niet echt over te spreken. Check deze site eens: http://www.ncthestore.nl/[/quote] Hoe komt het dat ze dan zo goedkoop zijn, en die iCute zo duur? want ik zag daar ook iets van + inverter: is dat gewoon een molex stekkertje?[/quote] De inverte is een klein kastje die je op een molex plug aansluit. Op dat kastje kun je max 2 CCFLs aansluiten. Je hebt zon kastje nodig. Als je een CCFL wilt moet je er een met inverter kopen, wil je en 2de dan kun je een losse CCFL kopen. Een inverter zet vbolgens mij 12 volt om naar 620. Oja tip: de [url=http://www.inkoopacties.net/ia/ptwhtrm6]Big modding cooling Inkoop Actie[/url] is erg goedkoop[/quote] [quote]Je kan je pc altijd nog gewoon wegbrengen en LATEN doen waarom al die moeitej[/quote]
Link naar reactie
[quote:fb78935d1f="Delectable"][quote:fb78935d1f="Alexander Online"][quote:fb78935d1f="Interficior"][quote:fb78935d1f="diniz"]30 cm, maar je hebt ook kleineren. Turbulence had van die kleintjes maar was daar niet echt over te spreken. Check deze site eens: http://www.ncthestore.nl/[/quote:fb78935d1f] Hoe komt het dat ze dan zo goedkoop zijn, en die iCute zo duur? want ik zag daar ook iets van + inverter: is dat gewoon een molex stekkertje?[/quote:fb78935d1f] De inverte is een klein kastje die je op een molex plug aansluit. Op dat kastje kun je max 2 CCFLs aansluiten. Je hebt zon kastje nodig. Als je een CCFL wilt moet je er een met inverter kopen, wil je en 2de dan kun je een losse CCFL kopen. Een inverter zet vbolgens mij 12 volt om naar 620. Oja tip: de [url=http://www.inkoopacties.net/ia/ptwhtrm6]Big modding cooling Inkoop Actie[/url] is erg goedkoop[/quote:fb78935d1f] [quote:fb78935d1f]Je kan je pc altijd nog gewoon wegbrengen en LATEN doen waarom al die moeitej[/quote:fb78935d1f][/quote:fb78935d1f] En 15 euro inzetkosten betalen :-?? Ik kan zelf heus wel 2 plakkertjes eraf halen hoor
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...