Ga naar inhoud

Stille HDD koeler (Zalman?)


Aanbevolen berichten

Mijn IBM en Maxtor schijven zitten momenteel letterlijk tegen elkaar aan. Deze worden nogal heet. Nou wil ik ze in de 5,25" slot plaatsen met een [b:5db7362728]stille[/b:5db7362728] HD koeler. Heeft iemand de Zalman ZM-2HC1 al in zijn bezit (zie link)? En werkt het een beetje ? Aangezien er totaal geen fan in zit. En in die buisjes zit geen vloeistof koeling...denk ik [url]http://www.zalman.co.kr/english/product/zm2hc1.htm[/url] en [url]http://www.alternate.nl/cgi-bin/goto.pl?main=/html/nodes_info/azz-40.html[/url] Of raden jullie mij een andere aan. Thnx !!
Link naar reactie
lees: :) http://www.bit-tech.net/review/233/ ik zou gewoon die harddisk in de 5,25 inch monteren op zo'n goedkoop 5,25 inchbay harddisk plastic adapterdingetje (koop je voor 5 euro ofzo bij mediamarkt) of van die demp ophang gevalletjes .... (lekker helder ben ik weer :P) vind bijna 70! gulden beetje veel om een harddisk op te hangen beetje veel.... :roll:
Link naar reactie
[quote:b24074877a="Kjiratsiekoedel"]ik heb trouwens ooit iets gelezen over mensen die hun HDD ophingen aan 'touwtjes/elastiek'. dan heeft hij geen direct contact met je kast en wordt het allemaal nog stiller. als je ze ook nog eens loshangt, ben je ook van je 'contactprobleem' af[/quote:b24074877a] Ik heb mijn hdd aan tie-rips(of hoe heten die dingen?) hangen, en daar wordt ie inderdaad een stuk stiller van. Ik moet mijn oor tegen de kast houden om 'm te horen.
Link naar reactie
[quote:0252f2f0ab="Marcel de Reus"]En toen stoote iemand tegen je kast, begon de HDD te schommelen en hoorde je schrrrrrrrrrrrrrrrrrrr en dat was de leeskop die op de schijf knalde ;-)[/quote:0252f2f0ab] lol :lol: Maar als je die tiewraps (hoe je het ook spel) een beetje strak aantrek, dan kan er denk ik weinig fout gaan hoor... Ik zal het zelf ook eens proberen :)
Link naar reactie
[quote:d3fcaa7c0c="Marcel de Reus"]En toen stoote iemand tegen je kast, begon de HDD te schommelen en hoorde je schrrrrrrrrrrrrrrrrrrr en dat was de leeskop die op de schijf knalde ;-)[/quote:d3fcaa7c0c] Dat dan weer niet. Die hdd hangt zo strak dat ie amper kan bewegen. En ik sta niet toe dat mensen tegen mijn kast stoten. :wink:
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...