Ga naar inhoud

Geheugen instellingen


Aanbevolen berichten

Hallo iedereen, Ik heb 512MB pc333 geheugen (OEM) en ik heb alle timings al op het laagst gezet wat hij aankon, alleen nu kom ik met deze vraag: Er staat in de bios bij de instellingen van het geheugen 'Bank Interleave', die staat nu op 4 Bank en kan op 2 Bank of Disabled. Er staat ook 'DRAM Brust Length', staat nu op 4 kan ook op 8. En ook 'DRAM Queue Depth. Hij staat nu op 4 Level en kan op 2 of 3 Level. Dus nu mijn vraag, wat zijn de beste instellingen?
Link naar reactie
[url]http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=7&var1=18[/url] maar jouw twee onderwerpen worden er niet genoemd. Ik zou de waarden op default laten staan. Misschien kun je door uit te proberen en dan via Sisoft Sandra een rapport te laten maken uitzoeken welke waarde het meest optimaal is voor je systeem.
Link naar reactie
interleave http://www.digital-daily.com/cpu/ddr266-optimization/ http://www.adriansrojakpot.com/Speed_Demonz/BIOS_Guide/BIOS_Guide_02a.htm Burst Length http://www.arstechnica.com/paedia/b/bandwidth-latency/bandwidth-latency-3.html dram queue depth [quote:2cc72eb8a8]The DRAM queue depth is equally important but likewise redundant since the only setting that is really viable is the Queue depth of 4. There is no reason at all to even run at any other queue depth so why do we see these options in every BIOS? Probably because someone forgot to remove them.... [/quote:2cc72eb8a8] Alle resultaten verkregen met een klein beetje googlen. :)
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...