Ga naar inhoud

waar het beste de case fans?


Aanbevolen berichten

Je kunt het beste inblazende fans in het zijpaneel hebben. Eentje onder de vga kaart, en eentje ter hoogte van de cpu. Uitblazen doe je dan via de voeding, en een extra fan in het bovenpaneel. Fans in het voorpaneel doen vaak niet zoveel, omdat ze maar weinig lucht aan kunnen zuigen. Eigenlijk zou je zoveel mogelijk materiaal moeten wegzagen, en een lichte fangrill voor in de plaats zetten.
Link naar reactie
Een fan aan de voorkant doet niet zoveel? In combinatie met een fan die aan de achterkant de lucht er uitblaast zorgt dit voor een goede lucht stroom in je pc. Of een fan aan de voorkant veel nut heeft heeft ook te maken met wat voor een voorkant je pc heeft. ps. een daling van 5 graden vind ik opzich niet eens zo'n slechte winst kwa tempratuur daling. Je moederbord zit op een prima tempratuur maar je processor zit in vergelijking best hoog. (niet TE hoog)
Link naar reactie
In de voorkant heeft best nut, op voorwaarde dat je daar een fatsoenlijk gat maakt. Normaliter zitten er wat kleine gaatjes in het staal, daarvoor een plastic front, met wat gaatjes in de onderkant. En aangezien een 80mm fan maar weinig druk/trek produceert, zal daar maar weinig lucht doorheen komen. En als je toch gaat zagen, kun je het net zo goed in de zijkant doen. Minder werk en meer effect.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...