Ga naar inhoud

multiplier


Aanbevolen berichten

[quote:6bbebe4e00="ruco"]hoeveel meer zou je kunnen overklokken met een aero 7+ dan met een boxed cooler?[/quote:6bbebe4e00] koop beide coolers en probeer het uit, :wink: zoek wat testen op internet met het verschil tussen beiden, Als je echt ver wilt overklokken moet je een Thermalright SLK-800 of 900 kopen, dan ben je veel meer kwijt, (met fan 60 a 70 euro)
Link naar reactie
ja dat zijn echt een van de beste coolers momenteel te verkrijgen.. zoek maar eens wat reviews op google. en die prijs, vindt het nog wel meevallen voor een heel groot massief stuk koper :wink: tuurlijk kan je wel goedkoper een goeie OC cooler kopen, neem je een TT ofzo, maar probleem is dan vaak, dan zit er een straaljagerfan op, en dat is ook niet altijd even lekker :-? Daarnaast zet die Thermalright koelers prestaties neer die je bijvoorbeeld met een goedkopere cooler alleen behaalt als je er een 50DBa fan opzet.
Link naar reactie
ja, maar daar zit dan ook weer een TEC bij.... geloof dat het net ergens anders ook aan de orde was ( die koeler) Maar heb wat reviews gelezen, en die TEC van TT is echt niet super te noemen, temps die je ermee haalden waren niet echt spectaculair... ik zit zelf nu te kijken naar een koeler met TEC van Swiftech [img:b8c06c2e39]http://www.swiftnets.com/assets/images/products/mcx462/MCX462%2BT.jpg[/img:b8c06c2e39] 95 euro kost ie maar. denk dat die stukken beter nog zal koelen dan die Thermaltake, die ook nog eens stukken duurder is... komen nog wel wat extra kosten bij, die ze met die TT natuurlijk ingecalculeerd hebben, zoals extra voeding enzo....
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...