Ga naar inhoud

welke kast?


Aanbevolen berichten

  • Reacties 72
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
[quote:cb6e1c447c="turbulence"]of een mooie blauwe chieftec [img:cb6e1c447c]http://www.arena-chieftec.de/PC_Chassis/Dragon_Series/DX-01-BL-D.jpg[/img:cb6e1c447c] heb ik zelf ook, en ik vindt het echt een superkleurtje.. verder precies hetzelfde haast als die Antec BTW[/quote:cb6e1c447c] Die heb ik ook (ook dezelfde kleur, maar dan bigtower). Echt superdingetje. Zou ik zeker in overweging nemen. Het is idd wel een enorm lompe kast. Maar zo'n bigtower vind ik altijd wel fijn.
Link naar reactie
ik vond hem lelijk is hij niet een beetje te? zo van die dingen op de zijkant vind het een beetje romelig, gewoon mijn smaak niet! Meschien is dit of topic maar is die ENERMAX CS-3071CBX-S3A alleen maar in italie te verkrijgen ofzo kan aleen itaianse sites bij google vinde! iemand een iedee waar ik daarvoor moet zoeken?
Link naar reactie
[quote:dfe7b0a037="BA"]CPU temp kan je daarop echt niet aflezen hoor, zal eerder de case temp zijn.[/quote:dfe7b0a037] Hmmm, ik heb ook zo'n temp aflees unit, waar twee draadjes met tempsensor aanzitten. Daarvan heb ik er één tussen prockoeler en "flip chip" gewurmt en die geeft keurig de cpu temp aan. Komt iig overeen met Windows uitlees tooltjes.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...