Ga naar inhoud

Welke cooler beste voor amd xp


Aanbevolen berichten

hoi heb een vraagje wie kan me advies geven voor een cooler met deze moederbord msi nforce k7n2 ms-6570 en een amd 2600+ ik dacht zelf aan een zalman maar weet niet welke wilde graag dat hij bij silent mode gewoon normaal koelt en bij normal mode dat je dan de cpu kan overclocken wie kan mij advies geven.
Link naar reactie
  • Reacties 55
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
# Dat valt wel mee hoor, meet een Zalman kan je ook prima OC'en. Houdt ook rekening met het prijsverschil tussen een Zalman CNPS6000Cu en een Swiftech MCX462-BA + fan. Ik heb zelf het Swiftech blok ook, nu met een 34dba YS-Tech koeler, maar hij houdt mijn 2000+ Palomino maar net onder de 55 graden dus zo geweldig is het niet. Een zwaardere koeler geeft automatisch ook meer geluid. # Dat bord heeft idd geen gaten.
Link naar reactie
Alpha en Swfitech zijn zeer dure coolers en niet de allerbesten. Wil je toch wat meer betalen voor betere prestaties dan zou ik voor de Termalright SLK-800 kiezen icm met een papst als je een hekel aan geluid hebt, een fan met meer cfm als je flink gaat oc'en. De heatsink is 48 euro en is o.a. verkrijgbaar bij eynstein.
Link naar reactie
Dan heb je het mis, check de reviews er maar op na, de alpha's en swiftechs zijn veel vergeleken met de thermalright, en de thermalright is overduidelijk de winnaar. Ik zelf heb mijn oog laten vallen op de 900-U, Kan er ook nog een 92mm fan op. 1 voorbeeldje, de rest mag je zelf zoeken met google ;) Dit is de url: [url=http://www.hardocp.com/article.html?art=MzE3LDI]hardocp[/url] Volgens Hardocp: [img:c6d1e5dbec]http://www.hardocp.com/images/articles/1024644863JdC2vVGfgF_2_6.gif[/img:c6d1e5dbec] [img:c6d1e5dbec]http://www.hardocp.com/images/articles/1024644863JdC2vVGfgF_2_7.gif[/img:c6d1e5dbec]
Link naar reactie
Ik vind 53 graden nog steeds veel. Heb je de koelingspasta wel goed aangebracht? Niet te veel, maar ook weer niet te weinig :wink: 2500 toeren is in normal mode. Als je hem in silent mode zet, draait ie op 1800 toeren en hoor je hem niet. Zou ik alleen niet doen vanwege die hoge temp.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...