Ga naar inhoud

Welk moederbord bij een Athlon XP 1800+?


Aanbevolen berichten

  • Reacties 40
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
[quote:cd2cfff0cd="Pastoor"]Jongens, nogmaals bedankt voor alles!! Ik ga nu voor de Epox 8DRA+, 2x 256 mb pc2100 van Dane-Elec, chieftec kast EN een lite on DVD speler. Owja, is een harddisk van maxtor een goede keus? 60 GB 7200 laterzzz pasToor[/quote:cd2cfff0cd] Ja prima, alleen is in een Western Digital iets sneller en liggen de 80Gb's beter in de markt.
Link naar reactie
Zie [url=http://www.tweakers.net/nieuws/25311]hier[/url] een test tussen wat 80gb schijven met 8MB cache. Alle schijven hebben hun voordelen. De WD's zijn stil, de maxtor's zijn sneller(op sommige gebieden). Lees die review maar eens, erg interessant. De keus is natuurlijk aan jou, maar persoonlijk vind ik de Maxtor's de beste keus (ik heb daar erg goede ervaringen mee ;) ). Let er dus ook op dat je een 8MB cache variant koopt. Dit scheelt veel in snelheid. Gr, RuuD
Link naar reactie
Hmmmm zo'n 80 gig schijf is niet heel veel duurder!!! Nou las ik op tweakers.net dat je net zo goed een 5400 rpm schijf kunt kopen omdat die a) veel minder vaak kapot gaan en b) niet veel langzamer zijn dan een 7200. En dan heb je nog FDB en Liquid Bearing bij maxtor: wat houd dat ongeveer in, en wat is aan te raden? (maakt qua prijs niet echt uit) merci tout le monde! pasToor
Link naar reactie
Dat een 5400rpm langer meegaat dan een 7200rpm, zal niet zoveel uitmaken. Ik bedoel, tegen die tijd dat je hd kapot gaat, is de schijf toch niks meer waard :) Die Liquid Bearing hd's zijn, zoals de naam het al zegt, 'vloeibaar gelagerd'. dwz, minder db aan geluid, dus stiller. Ik heb ooit ook al eens gekeken voor een 80gb Maxtor,Liquid Bearing, met 8MB cache :) Na lang zoeken vond ik een site waar stond: liquid bearing en 8mb cache. Dus dan word het zoeken. Die 8MB cache is zeker de moeite waard!!! 8) Als je geen zin hebt in dit zoekwerk, ga je voor de WD(Staat ook bovenaan bij de meeste pagepreviews van hd's op tweakers.net) Dit zijn dus ook erg goede hd's :wink:
Link naar reactie
[quote:435622fafc]Hmmmm zo'n 80 gig schijf is niet heel veel duurder!!! Nou las ik op tweakers.net dat je net zo goed een 5400 rpm schijf kunt kopen omdat die a) veel minder vaak kapot gaan en b) niet veel langzamer zijn dan een 7200. [/quote:435622fafc] Mag ik misschien op iemand reageren zonder een jah duh naar mijn hoof te krijgen? Bedankt.
Link naar reactie
[quote:cccadb0271="Pastoor"]HEREN (en dames), ik heb nog een probleempje! Welke voeding moet ik voor mijn ATX midi tower van Lian Li gaan kopen? Een enermax 350 watt vind ik wel errug duur, en daarom dacht ik aan een Levicom 350 watt. deze schelen 30 euro in prijs ;) Iemand ervaring met levicom? bedankt![/quote:cccadb0271] Beide niet kopen. Koop een Antec TruePower, een Flower of een CWT voeding.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...