Ga naar inhoud

AXP 2400+ Topic


Aanbevolen berichten

  • Reacties 188
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
Op de foto mis ik de [color=red:e8768307aa][b:e8768307aa]rode[/b:e8768307aa] substantie[/color:e8768307aa]. ik heb ook een Throughbred en bij mij zat er rode substatie op de unlock. daar vroeg ik net ook al om maar daar reageerde je niet op. ik ben echter wel gewend dat mensen mijn post niet lezen :wink: :) Hoe dan ook hij is niet unlocked voor zover ik dat op de foto kan zien
Link naar reactie
Nee, alleen als ik heeeeeeel goed keek zag ik verschil tussen de bruggen, geen 'rode substantie' die was uitgespreid ofzo. Het lijkt me sterk dat ze die rode substantie in zulke kleine hoeveelheden doen dat het echt brug per brug afdekt. Ze doen toch gewoon een 'grote klodder' over alle verbindingen heen? Met het blote oog was er in ieder geval niet veel opvallends te zien.
Link naar reactie
Lees hier goede Berichten over die 2400+ Wil er zelf ook 1 gaan kopen maar heb nog een paar vraagjes misschien dat jullie hie antwoord op weten. 1. ik heb een Asus A7V-266 op met Mobo zit een Jumper voor Palomino instellingen maar niet voor die nieuwe "Thoroughbred?" Geeft dat problemen.?? ivm Voltage 1,65 ipv 1,75 ?? 2. Volgens de Site van Asus kan het wel met een nieuwe BIOS (2600+)maar kan h'm niet Dowloaden op die Site.. 3. Moet ik op nog meer dingen letten..??? 4. Wat kost die 2400+ op dit moment? Alvast Bedankt, mvg JC
Link naar reactie
//S0epkip de rode kloder is duidelijk zichtbaar en heel erg opvallend. ik kan heel erg duidelijk zien dat mijn AXP2200+ geunlocked is. de rode klodder moet zelfs op de wazige foto´s van je zichtbaar zijn. die van jou is niet unlocked dat is zo goed als zeker. //JC voor de laagste prijs moet je kijken op www.tweakers.net/pricewatch ik denk dat je even moet wachten met de bios update. kan zijn dat ie later wel te dowloaden is. De Throughbred "moet" op 1,65 Vcore draaien officieel. echter op 1,75 draait ie ook wel. echter moet je moederbord ook een MP van 15 ondersteunen als je een 2400+ wilt en geen unlockte AXP koopt.
Link naar reactie
Kijk, dat zei ik gisteren dus ook al (dat er aan de cpu iets niet goed was) Ik weet dat het niet netjes is gelijk een schuld bij de leverancier te leggen maar alles wees er op dat er gewoon een normale Xp in gebruik was. en is de rode "massa" niet gewoon bedoeld om de bruggen die na bewerking erg gevoelig zijn te beschermen? ikzelf smeer er na modificatie meestal een hittebestendige contactlijm op om de bruggen tegen beschadigen te beschermen. Voor je het weet raak je de bruggen wanneer je de koeler eropt zet, Zeker als je net zoals ik niet het bordje uitbouwd en dan een beetje aan ruimte gebrek gaat lijden.
Link naar reactie
[quote:ea763645da="JC"]1. ik heb een Asus A7V-266 op met Mobo zit een Jumper voor Palomino instellingen maar niet voor die nieuwe "Thoroughbred?" Geeft dat problemen.?? ivm Voltage 1,65 ipv 1,75 ?? 2. Volgens de Site van Asus kan het wel met een nieuwe BIOS (2600+)maar kan h'm niet Dowloaden op die Site.. [/quote:ea763645da] voor de instellingen op je mobo en compatibiliteit zie: http://www.asuscom.de/support/techmain/faq/amd_mb/faq085b_CPU_Upgrade_II.htm en voor het nieuwste bios: ftp.asuscom.de/pub/ASUSCOM/BIOS/Socket_A/
Link naar reactie
[quote:0200cc6347="Long John"] Ik weet dat het niet netjes is gelijk een schuld bij de leverancier te leggen maar alles wees er op dat er gewoon een normale Xp in gebruik was. en is de rode "massa" niet gewoon bedoeld om de bruggen die na bewerking erg gevoelig zijn te beschermen? ikzelf smeer er na modificatie meestal een hittebestendige contactlijm op om de bruggen tegen beschadigen te beschermen. [/quote:0200cc6347] De Rode substantie is inderdaad om de bruggen te beschermen. en een duidelijk zichtbaar teken dat hij unlocked is. ik denk dat het hier gewoon om een vergissing gaat cq miscommunicatie. ik ben van deze leverancier niets dan service en kwalitiet gewend en elk bedrijf kan een keer een fout maken.
Link naar reactie
Het probleem is ontstaan door gebrek aan kennis (van de unlock) en miscommunicatie binnen Eynstein zelf, met hun admin. Toen ik mijn cpu kocht wisten ze nog niet hoe ze de 2400+ moesten unlocken, dit had op de factuur vermeld moeten zijn en ik had het bedrag van de unlock terug moeten krijgen, dit gebeurd nu alsnog én mijn cpu wordt unlocked. [quote:84d460302a="Eynstein"]Hallo, Hij is inderdaad niet unlockt en dat had ook op uw faktuur moeten staan ik ben blij dat u meteen bent gaan testen. We zijn er pas gisteren achter gekomen hoe je een XP2400+ moet unlocken van te voren hoorde het zo te zijn dat er op de faktuur een melding geplaatst moest worden en dat de koste van de unlock terug gestort moesten worden. Ik ga nu eerst bij onze admin uitzoeken (daar liggen de fakturen van vorige week) of er op onze faktuur wel de melding van terug storting staat. Ik laat dit zsm. weten en mail dit ook naar onze admin. Omdat we nu wel kunnen unlocken wil ik het volgende voorstellen. De unlock op uw faktuur 2002-3326 wordt zo wie zo terug op uw rekening gestort. U stuurt samen met de toegevoegde att. (is een RMA formulier) uw cpu terug naar ons. Wij doen en gratis unlocken en sturen hem weer terug naar u. Dan bent u +/_ 7 Euro kwijt voor de verzending en verzekering van de zending. Mvgr, Jos eynstein computers [/quote:84d460302a] Dat wordt evengoed demonteren en opsturen, zucht! :cry:
Link naar reactie
Zat er nog eens over te denken ook al is het netjes opgelost ik zou niet zo maar na dit te weten daat wat willen bestellen, Als ze de spullen testen voor verzending zou het toch op moeten vallen dat het niet in orde was! als het op de nota staat zal er toch ook een notatie zijn dat hij goed bevonden is voor ze verzenden. En als niemand in het traject van bestelling ontvangen tot een goedgekeurde versturen het opvalt dat ze nog helemaal niet kunne unlocken, tja dat heeft dan naar mijn mening toch een heel erg hoog hobby gehalte i.p.v proffecioneel een bedrijf voeren, Als ik dat zou doen hou ik geen klant over ben ik bang....
Link naar reactie
[quote:819a028b54="Long John"]Zat er nog eens over te denken ook al is het netjes opgelost ik zou niet zo maar na dit te weten daat wat willen bestellen, Als ze de spullen testen voor verzending zou het toch op moeten vallen dat het niet in orde was! als het op de nota staat zal er toch ook een notatie zijn dat hij goed bevonden is voor ze verzenden. En als niemand in het traject van bestelling ontvangen tot een goedgekeurde versturen het opvalt dat ze nog helemaal niet kunne unlocken, tja dat heeft dan naar mijn mening toch een heel erg hoog hobby gehalte i.p.v proffecioneel een bedrijf voeren, Als ik dat zou doen hou ik geen klant over ben ik bang....[/quote:819a028b54] Was ze dus ook opgevallen en ze wisten dat hij niet unlocked was, tenminste dat maak ik uit hun reactie op.
Link naar reactie
Ze wisten dat hij niet unlocked was. Dat HAD op de faktuur MOETEN staan, dat was ook hun bedoeling. Is door een foutje niet gebeurd, dus ook het terugstorten niet. Ik zie het ook als "ik heb de unlock voor 7 euro". De verzendskosten heen hoeft Eynstein van mij ook echt niet te betalen. Maar zelfs al was het niet 'gratis', toch erg vervelend! Ik zit een paar dagen zonder pc,w ant mijn Abit en 2000+ zijn al verkocht en dat setje loopt ook alweer als een trein! :) Ik haal mijn pc denk ik zondagavond uit elkaar en stuur het ding dan maandag op. Met een beetje mazzel heb ik dan woensdag mijn cpu terug, die ik dan waarschijnlijk 's avonds weer kan inbouwen. Iemand nog tips waar ik op moet letten, met het terugzetten van de cooler, zodat ik weer zulke goede temps haal? ik zal de HS weer goed schoonmaken met gekookt water, maar de core schoonmaken lijkt me erg moeilijk. Kan dat met AS3? En hoe ik dat dan een beetje makkelijk en veilig. En, is dat eigenlijk wel nodig? Als het beter koelprestaties oplevert door de core wél eerst schoon te maken heb ik het er graag voor over, ik kan het ook aan Eynstein vragen :roll:
Link naar reactie
De core gewoon even met een doekje afvegen tot het meeste pasta weg is dan heel voorzichtig ook even om de die heen (de core zit binnenin die zou ik maar niet schoonmaken) dan even met een doekje wat je vochtig(niet nat!) maakt met ontvetter de die helemaal vrij van oude pasta maken. Bij het opzetten weer een heel klein beetje pasta in het midden van de die doen de koeler perst dat verder opzij en vult evetuele gaatjes en kiertjes dan op. Dan de kant waar geen uitsparing in e beugel zit onder de socket steken en de koeler rechtkantelen en de andere kant van de beugel met een passende schroevendraaier voorzichtig onder de nok steken. Even voelen door voorzichtig de koeler heen en weer te bewegen of de beugel niet net op het randje zit (als dat zo is schiet hij dan weer los) kan hij niet bewegen moet alles weer in orde zijn... en je moet het zo ziende pert is grooter als je langer heb moeten wachten
Link naar reactie
Het is een koeler die je met schroeven bevestigd ;) Pasta kun je beter even met een bankpasje gladstrijken. Het schoonmaken van de core met ontvetter kan, maar wil met AS3 niet echt lekker. Dat spul is nogal vasthoudend. Je kunt het het beste met aceton weghalen, maar ook dat wil met As3 niet altijd even lekker en dan rest er nog 1 optie die wel werkt: gummen. Heel voorzichtig het van de core af halen en daarna idd ontvetten.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...