Ga naar inhoud

[Overklok] Ineens niet meer stabiel?!?!


Aanbevolen berichten

  • Reacties 95
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
Ik kan het ff niet vergelijken.. heb mijn pc niet hier en mijn oude pc, met atlon 1400 en DDR is verkocht :( met mijn nieuwe pc zat ik aan R-dram 800 scores (hoger nog wel) maar dat kwam omdat ik een aso hoge FSB had (182 Mhz).. ik denk dat je ff moet kijken uit het lijsje wat jou chipset+geheugen is dan kan je goed vergelijken.. maar die scores lijken me erg laag ja! :-?
Link naar reactie
Dan heb je wel een erg oude sisoft sandra gedownload!? :-? http://*******.****.**/ is ie ook te krijgen, de nieuwe versie! :) // Edited by moderator Uit de handleiding: [quote:8e5204b93b]Links naar en berichten over illegale sites en software of cracks, serienummers, pornografisch materiaal en anderszins aanstootgevend of verboden materiaal kunnen we uiteraard niet toestaan en worden verwijderd. Ook hier geldt dat de beheerders zich daarbij het recht voorbehouden berichten naar eigen inzicht te wijzigen of te verwijderen. Recidivisten krijgen eerst een waarschuwing en worden daarna onverbiddelijk van dit forum verbannen.[/quote:8e5204b93b] Wel duidelijk, dacht ik zo. 8)
Link naar reactie
Trouwens, ik krijg een nieuwe cpu hè.. het is toch de cpu.. hij werkt niet meer op 166 Mhz FSB, :( nog wel op 150 ofzo maar dat is lager dan hoe ik hem van de winkel af kreeg :( Ik krijg dus €75,- korting op een nieuwe cpu (P4 2533 Mhz) en verkoop mijn oude!! 150 Mhz FSB is erg nette overklok voor een 100 Mhz cpu! Dat is toch 2400 Mhz.. die cpu krijg ik dus ook terug en kan ik verkopen! Iemand interesse? Trouwens, Noud is vandaag wat aan het testen geweest met die P4 2533 Mhz (533 FSB), ik krijg net een mailtje: ----------------- Hoi Mark, Jou cpu staat te testen.in jou bord. Ik denk dat hij ergens rond de 150Mhz fsb (iets hoger) rete stabiel blijft! Ik test hem nog even goed door!" ----------------- 150 Mhz FSB :( veels te laag vind ik.. dat is een overklok van 17 MHz fsb! Echt waardeloos als je rekent dat er een voltage mod op zit en het mobo iig 182 Mhz fsb haalt! De P4 2,4 533 fsb van een vriend van mij met standaard intel koeling haalt zonder voltage te verhoger 160 Mhz FSB!! Ik heb: - een voltage-mod - een veel betere koeler. - Een beter mobo voor overklokken (dat MSI-bord van die vriend heeft echt karige overklok mogelijkheden) ... en zehalen maar 150 Mhz FSB!? is die cpu dan zo brak? 17 Mhz extra is niet veel, dat gaf Noud gister zelf aan! :(
Link naar reactie
Mijn P4 1,6 GHz draait nog toppie op 150 MHz FSB en ik heb dus uiteindelijk gekozen om deze te verkopen en een nieuwe P4 1,8 GHz te nemen. :roll: Deze loopt iig stabiel op 150 Mhz FSB (18 x 150 = 2700 Mhz) en dan kan ikzelf misschien nog wat verder tweaken :) Morgen heb ik hem binnen en laat ik wel weten wat die 1800 er nou uit trekt :lol:
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...