Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Marcel heb je 2 Hdd's op die RAID controller aan gesloten of ga je hem niet gebruiken? als je hem niet gaat gebruiken kan je gewoon de RAID uitzetten in de Bios en je hdd isntaleren Anders moet je de Highpoint drivers downloaden en de WinXP drivers uitpakken en op de diskette zetten vervolgens druk je tijdens instalatie op F6 en WinXP haalt de drivers van de diskkete. er komt namelijk vanzelf een vraag of je extra drivers wil isntalleren. bij de Nederlandse winXP druk je dan op [b:317aae8822]E[/b:317aae8822] en bij de Engelse versie op [b:317aae8822]S[/b:317aae8822] vervolgens moet het dan lukken Ik heb 2x 40GB op me Highpoint RAID zitten en dat draait perfect onder windowsXP. geisntaleerd op de bovenstaande manier.
Link naar reactie
Ik heb WinXP al geinstalleerd en wil dus liever niet opnieuw installeren. Ik hegb al drie versies gebropeerd maar geen van alle doen het. Ik wil mijn CD Rom op RAID aansluiten dus ik heb hem wel nodig. Dus nog andere tips? BA welke versie had jij? Ik heb die voor HPT372 v2.31
Link naar reactie
versie 2.31 is de nieuwste. Heb je op je moederbord de Jumper wel omgezet zodat ie de IDE 3 en 4 gebruikt als IDE controllers ipv RAID? dat moest bij mijn moederbord wel.. default is IDE 3 en 4 als normale controllers meestal. Als je je HDD op IDE 1 of 2 heb kan je probleem loos instaleren zonder dat je RAID controller drivers hoeft te isntalren.
Link naar reactie
Volgens mij wel, je kan iig wel 1 HDD draaien of een CDROM ook kan weet ik niet, maar volgens mij wel. Ik heb BTW niet zo'n jumper en ik kon idd probleemloos installeren, maar mijn RAID controleren en dus mijn CDROM werkt niet zonder de drivers en die krijg ik er dus niet op :sad: Ik wil namelijk mijn CDROM op IDE3 draaien, vanwege snellere bestanddsoverdracht tijdens het branden, ander had ik de RAID controler wel gewoon gedisabled. Dus jullie hebben ook geen idee wat er mis is?
Link naar reactie
Jullie begrijpen het niet :sad: Ik heb Windhoos AL geinstalleerd! Idd met mijn brander mijn CDROM wil ik alleen perse op IDE3 hebben maar dan doet huij het niet (hij wordt gewoon niet herket :sad: ). Dus de vraag is hoe ik mijn RAID controller geinstalleerd krijg om mijn CD te kunnen gebruiken.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...