Ga naar inhoud

Microsoft Word


Aanbevolen berichten

Office van Microsoft is online zowel als in de [URL=\"http://www.paradigit.nl/Paradigit/catalog/ZPR_05SWA/02_OFFICE/default.aspx\"]winkel te koop[/URL] maar waarom veel geld investeren terwijl het ook gratis kan met [URL=\"http://www.openoffice.org/nl/\"]open office[/URL].\n\nJe kunt ook in tweedehands winkels en op PC beursen tussen de oude software vaak nog nieuwe pakketten vinden van office \'97, 2003 en 2007.\n\nOf via [URL=\"http://www.marktplaats.nl/z/computers-en-software/software-overige/office-2007.html?query=office+2007&categoryId=374\"]marktplaats[/URL].
Link naar reactie
Ik zou inmiddels geen OpenOffice.org meer aanraden, maar LibreOffice ([url]http://nl.libreoffice.org/home/[/url]). OpenOffice staat eigenlijk sinds de afsplitsing van LibreOffice al compleet stil en er wordt momenteel niet of nauwelijks aan gewerkt, terwijl LO de ondersteuning heeft van de meeste grote partijen die ooit achter OO stonden.
Link naar reactie
Herwin let even op de huisregels.\r\n\r\nIllegaal materiaal: \r\n\r\nLinks naar en berichten over illegale sites en software of cracks, serienummers, pornografie en/of ander aanstootgevend of verboden materiaal kunnen we absoluut niet toestaan en worden verwijderd. We zijn strenger dan de wet! Niet alleen als iets juridisch illegaal is, maar ook als wij vinden dat het te dichtbij de illegaliteit zit kunnen wij besluiten een post te verwijderen. Films downloaden bijvoorbeeld, is officieel legaal maar het is niet de bedoeling dat dit forum een uitwisselplaats wordt voor films, MP3’s, Warez en dergelijke. Deze dingen worden wél illegaal aangeboden al zijn ze legaal te downloaden. Dit is een forum om elkaar te helpen met computerproblemen, niet om illegaal geplaatste computerdownloads uit te wisselen.\r\nOok hier geldt dat Admin en Modje zich daarbij het recht voorbehouden berichten naar eigen inzicht te wijzigen of te verwijderen. Dit heeft betrekking met alles op het forum dus ook je profiel, je username, je handtekening... kortom alles!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...