Ga naar inhoud

Problemen Office 2013


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Ik heb een versie van office 2013 met daarbij het juiste registratienummer. Het lukt me echter niet om de software geregistreerd te krijgen. Onder Word probeer ik het 25 tekens grote registratienummer in te vullen. Er wordt dan een vinkje gegeven dat de ingevoerde code is geaccepteerd en door mij toestemming gegeven om wijzigingen in het programma uit te voeren. Vervolgens gebeurd er niets meer.\r\nWat doe ik verkeerd en hoe is dit op te lossen.
Link naar reactie
heb jij toevallig nog een probeerversie van Office op je computer staan ergens? die moet je dan eerst verwijderen, het kan zelfs zijn dat je een oudere versie van Office ook moet verwijderen, Office is een heel zinnig beestje. Hoofdletters pakt hij automatisch als je de code invoerd.\n\n\n ps Office 2013 kent geen fotobewerker meer die gebruik ik van de office 2010 dat werkt ook
Link naar reactie
Jij hebt het er over dat je onder Word een produktcode wilt invoeren, dat begrijp ik niet.\nAls je Office gaat installeren vanaf CD wordt er al vrij snel om een produktcode gevraagd dan kom je in een scherm waarin je die code kunt invoeren en wordt de code direct gecontroleerd als je daarna met Word gaat werken kan het zijn dat hij vraagt om jouw Office te registreren volgens mij hoef je daar de produktcode niet nogmaals in te voeren alleen als jouw versie niet legaal is of al op een andere computer geregistreerd staat moet je opnieuw een code invoeren maar dat is een code die je telefonisch krijgt.\nTenminste volgens mij werkt het zo.als ik het mij goed herinner.
Link naar reactie
[QUOTE=Desperado;637759]Bij het plaatsen van de Office CD of de Download versie met Produktkaart start je altijd met eerst de Licentie Code in te voeren , als die niet geaccepteerd word kom je gewoon niet verder.[/QUOTE]\n[QUOTE=p-a-n-g;637758]Jij hebt het er over dat je onder Word een produktcode wilt invoeren, dat begrijp ik niet.\nAls je Office gaat installeren vanaf CD wordt er al vrij snel om een produktcode gevraagd[/QUOTE]\nNiet meer dus. \n\nDit iets ? Je moet tegenwoordig eerst installeren, en dan in één van de programma\'s de key invoeren (Office 2013, anders als eerdere), en daarna kan je in dat programma zie of het geregistreerd is:\n\n[url=http://www.intowindows.com/how-to-activate-office-2013/]\"Unlike Office 2010, Office 2013 setup [B]doesn’t ask [/B]you enter the product key [B]during the installation[/B].\"[/url]\n\nFilmpje:\n[url]http://www.youtube.com/watch?v=fCwg3vrP134[/url]\n(Gaat een beetje snel)
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;637760]Niet meer dus. \r\n\r\nDit iets ? Je moet tegenwoordig eerst installeren, en dan in één van de programma\'s de key invoeren (Office 2013, anders als eerdere), en daarna kan je in dat programma zie of het geregistreerd is:\r\n\r\n[url=http://www.intowindows.com/how-to-activate-office-2013/]\"Unlike Office 2010, Office 2013 setup [B]doesn’t ask [/B]you enter the product key [B]during the installation[/B].\"[/url]\r\n\r\nFilmpje:\r\n[url]http://www.youtube.com/watch?v=fCwg3vrP134[/url]\r\n(Gaat een beetje snel)[/QUOTE]\r\n.\r\n\r\nBijna meteen na het begin van installeren word er al om de code gevraagd.\r\nVul je die niet meteen in krijg je later de vraag vanzelf of je wil activeren ,doe je dat niet word Office na verloop van tijd onklaar gemaakt. :rolleyes:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...