Ga naar inhoud

https:// onbereikbaar


Anoniem2

Aanbevolen berichten

tja, als het op 3 pc\'s niet lukt, zal een herstelpunt ook weinig effect hebben. vrees ik.\r\neen reset naar standaardwaarden van modem en/of router zal denk ik meer baat hebben.\r\nhoe je dat doet verschilt per apparaat, dus zie de manual.\r\nheb je zowel modem als router: dan eerst modem resetten, en helemaal laten doorstarten.\r\ndan router zelfde verhaal, en dan pcs weer verbinding laten maken.
Link naar reactie
[URL=\"http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=219642&postdays=0&postorder=asc&highlight=https&start=20\"]Ja, leuk verhaal.[/URL] Windows 8 installeren en dan een slechte beveiliging! Zo lek als een mandje dus!\r\n\r\nJa en een router kun je die niet resetten zoals Niels schrijft en routers hebben toch ook een beveiliging?
Link naar reactie
Dat internetverkeer loopt toch via de router/modem. En een router moet toch beveiligd zijn? Ja, foute programma\'s. Windows heeft toch bij de updates tools ter verwijdering van schadelijke software! En een goed beveiligingsprogramma moet bestanden controleren bij het downloaden of deze veilig zijn en welke reputatie deze hebben. \r\n\r\nVerkeerd surfgedrag? Leg uit. Ik surf wat ik wil en bezoek duizenden websites en blogs en mijn beveiligingsprogramma waarschuwt mij op tijd als sites onveilig zijn en risico\'s bevatten etc.\r\n\r\nLaat Sjouwer en Abraham de zaak maar verder afwerken, want op twee fora de zaak behandelen lijkt mij gezien de ontwikkeling niet wenselijk. Als je dat wilt moet je wel de mensen op de hoogte houden en dat is hier dus duidelijk niet gebeurd.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...