Ga naar inhoud

Spotify?


Aanbevolen berichten

Goede middag,\n\nIk ga de muziek verzorgen voor een openbare gelegenheid met drie ruimten\n\nWeet iemand, ik kan het niet vinden op de website, een antwoord op het volgende.\n\nIk wil muziek draaien in drie verschillende ruimten. \nDaarvoor wil ik playlists aanleggen. \nEchter moet ik per ruimte een aparte playlist aanleggen of kan ik deze kopieeren?\nKun je deze playlists ook afsluiten zodat anderen niet aan de lijsten kunnen morrelen?\n \nAlvast bedankt.
Link naar reactie
Denk er om dat Spotify niet zakelijk gebruikt mag worden, wij liggen hierover met BUMA in conflict Wij werden op Spotify gewezen door een controleur van de BUMA en later dreigde hij ons met een boete omdat we het programma gebruikten in ons saunacomplex met als reden dat er in de voorwaarden staat dat Spotify niet zakelijk gebruikt mag worden.\nverder kun je verschillende playlist maken voor de verschillende ruimtes maar je kunt maar 1X tegelijk inloggen op je account. Dus als je met 3 verschillende computers 3 verschillende playlist tegelijk af wilt spelen zul je 3 verschillende accounts moeten hebben. je kunt wel op verschillende computers in hetzelfde account inloggen maar niet tegelijkertijd.
Link naar reactie
[URL=\"http://www.spotify.com/nl/legal/end-user-agreement/#s3-2\"]hier staat onderstaande[/URL]\r\n4. Licentie en overdracht\r\nDe Spotify Service en de via deze Service aangeboden content zijn eigendom van Spotify of van haar licentienemer; wij verlenen je een beperkte, niet-exclusieve, herroepelijke licentie voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik van de Spotify Service en voor het ontvangen van de aangeboden mediacontent via de Spotify Service in je Land, op basis van het door jou gekozen Abonnement of de Proefversie (de “Licentie”). Deze Licentie is geldig voor een periode van 20 jaar behoudens beëindiging door jou of Spotify.
Link naar reactie
[QUOTE=p-a-n-g;631283][URL=\"http://www.spotify.com/nl/legal/end-user-agreement/#s3-2\"]hier staat onderstaande[/URL]\r\n4. Licentie en overdracht\r\nDe Spotify Service en de via deze Service aangeboden content zijn eigendom van Spotify of van haar licentienemer; wij verlenen je een beperkte, niet-exclusieve, herroepelijke licentie voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik van de Spotify Service en voor het ontvangen van de aangeboden mediacontent via de Spotify Service in je Land, op basis van het door jou gekozen Abonnement of de Proefversie (de “Licentie”). Deze Licentie is geldig voor een periode van 20 jaar behoudens beëindiging door jou of Spotify.[/QUOTE]\r\n\r\nDank voor de informatie. \r\nHoe hebben jullie nu het probleem van muziek in de ruimtes opgelost?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...