Ga naar inhoud

visual basic 6.0


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[QUOTE=herman047;630151]--------------------------------------------------------------------------------\r\n\r\nwat is het verschil tussen runtime of de ontwikkel omgeving?\r\nben op zoek naar de software om met dat programma te werken[/QUOTE]\r\n\r\nals ik dit bestand vbrun60sp6.exe download zou ik dan met het programma kunnen werken of niet?
Link naar reactie
De SP6 is alleen een update voor Visual Basic.\nDe runtime omgeving is nodig wanneer je programma\'s wilt kunnen draaien die met VB6 gemaakt zijn.\n\nAls je zelf programma\'s wilt maken met VB6 heb je de ontwikkel omgeving nodig.\nDeze is officieel niet meer verkrijgbaar en Microsoft geeft er geen licenties meer voor.
Link naar reactie
[QUOTE=Edmoor;630153]De SP6 is alleen een update voor Visual Basic.\r\nDe runtime omgeving is nodig wanneer je programma\'s wilt kunnen draaien die met VB6 gemaakt zijn.\r\n\r\nAls je zelf programma\'s wilt maken met VB6 heb je de ontwikkel omgeving nodig.\r\nDeze is officieel niet meer verkrijgbaar en Microsoft geeft er geen licenties meer voor.[/QUOTE]\r\n\r\nik heb wel visual C++ studio 2010 express de gratis versie.\r\n maar ik ben nog maar een beginner,dus nu ben ik eigenlijk nog op zoek naar een goede stap voor stap handleiding. weet jij misschien een site ?
Link naar reactie
C++ is heel wat anders dan Basic en Basic is veel eenvoudiger om te leren als je nog niet eerder hebt geprogrammeerd.\nVoor gratis lessen kun je o.a. hier eens kijken:\n[URL=\"http://stuffucanuse.com/training_computing_manuals/Visual_basic_lessons/Microsoft_Visual_Basic_lessons.htm\"]http://www.vbvoorbeelden.be/[/URL]
Link naar reactie
[QUOTE=Edmoor;630158]C++ is heel wat anders dan Basic en Basic is veel eenvoudiger om te leren als je nog niet eerder hebt geprogrammeerd.\r\nVoor gratis lessen kun je o.a. hier eens kijken:\r\n[URL=\"http://stuffucanuse.com/training_computing_manuals/Visual_basic_lessons/Microsoft_Visual_Basic_lessons.htm\"]http://www.vbvoorbeelden.be/[/URL][/QUOTE]\r\n\r\nik wil dan wel met basic leren programmeren, maar hij is niet meer te downloaden toch?hoe moet ik er dan aankomen?
Link naar reactie
[QUOTE=Edmoor;630162]Daar waar je de C++ editie ook vandaan hebt?\r\nOf heb je die niet gedownload?\r\nOf hier:\r\n[url]http://microsoft-visual-basic.nl.softonic.com/[/url][/QUOTE]\r\n\r\nJa dat klopt, ik ben even alvast naar die site gegaan.\r\n en is het misschien niet de versie microsoft small basic? dat zie ik hier staan.
Link naar reactie
Als je nog moet leren programmeren, doe het dan niet in VB6. Het is zwaar verouderd. VB 2012 express doet alles wat je maar wilt, en is gratis te downloaden en te gebruiken. (Binnen 30 dagen even registreren voor een key) \n\n[URL=\"http://www.microsoft.com/visualstudio/eng/downloads#d-2010-express\"]http://www.microsoft.com/visualstudio/eng/downloads#d-2012-editions[/URL]\n\nIk schrijf zelf nog in VB6, maar ik raad je echt aan om er niet aan te beginnen. Ik schrijf er nog wel in, maar omdat ik er al jaren in programmeer, ken ik wel de workarounds, en voor wat ik schrijf is het voldoende. \nNa VB6 zijn ze overgegaan op VB.NET, wat anders is.
Link naar reactie
[QUOTE=Marc H;630164]Als je nog moet leren programmeren, doe het dan niet in VB6. Het is zwaar verouderd. VB 2012 express doet alles wat je maar wilt, en is gratis te downloaden en te gebruiken. (Binnen 30 dagen even registreren voor een key) \r\n\r\n[URL=\"http://www.microsoft.com/visualstudio/eng/downloads#d-2010-express\"]http://www.microsoft.com/visualstudio/eng/downloads#d-2012-editions[/URL]\r\n\r\nIk schrijf zelf nog in VB6, maar ik raad je echt aan om er niet aan te beginnen. Ik schrijf er nog wel in, maar omdat ik er al jaren in programmeer, ken ik wel de workarounds, en voor wat ik schrijf is het voldoende. \r\nNa VB6 zijn ze overgegaan op VB.NET, wat anders is.[/QUO\r\n\r\nJa,maar is die versie ook te dowloaden voor vista ? want die heb ik namelijk
Link naar reactie
[QUOTE=Marc H;630164]Als je nog moet leren programmeren, doe het dan niet in VB6. Het is zwaar verouderd. VB 2012 express doet alles wat je maar wilt, en is gratis te downloaden en te gebruiken. (Binnen 30 dagen even registreren voor een key) \r\n\r\n[URL=\"http://www.microsoft.com/visualstudio/eng/downloads#d-2010-express\"]http://www.microsoft.com/visualstudio/eng/downloads#d-2012-editions[/URL]\r\n\r\nIk schrijf zelf nog in VB6, maar ik raad je echt aan om er niet aan te beginnen. Ik schrijf er nog wel in, maar omdat ik er al jaren in programmeer, ken ik wel de workarounds, en voor wat ik schrijf is het voldoende. \r\nNa VB6 zijn ze overgegaan op VB.NET, wat anders is.[/QUOTE]\r\n\r\n\r\nmaar de versie visual basic 2012 express is alleen voor windows 8?\r\n of bedoel je visual basic 2010 ?
Link naar reactie
[QUOTE=Marc H;630167]Dan moet je de 2010 versie hebben, die is compatible met vista. \r\n\r\nDe 2012 draait alleen op windows 7 en 8 (en wat server OSsen, maar die draai je zeer waarschijnlijk niet thuis. )[/QUOTE]\r\n\r\nis die versie dan heel anders dan Visual C++ 2010 express?\r\nwant die heb ik ook gedownload.\r\nmaar dan zoek ik ook nog een goede handleiding voor die basic 2010 express.\r\n weet je misschien een site een goede stap voor stap handleiding?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...