Ga naar inhoud

64 bits of 32 bits


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Niet precies een antwoord op je vraag, maar Microsoft raad sowieso aan om de 32 bits versie te gebruiken. Ook onder een 64 bits Windows. Dus wat dat betreft is de keuze eigenlijk snel gemaakt.\n\nQua hoe de programma\'s werken met het lint en alles is er weinig verschil tussen 2010 en 2007. Ik zou dan ook 2007 meteen weg doen en direct over gaan op 2010, daar ga je echt geen last van krijgen. Hooguit als je Outlook gebruikt, die is wel flink op de schop genomen.
Link naar reactie
[QUOTE=FooBar;628549]Niet precies een antwoord op je vraag, maar Microsoft raad sowieso aan om de 32 bits versie te gebruiken. Ook onder een 64 bits Windows. Dus wat dat betreft is de keuze eigenlijk snel gemaakt.[/QUOTE]\r\n\r\nInderdaad. Ik heb even met de x64 versie gewerkt. Het voornaamste probleem is dat iedere keer als je een stukje scrolt het programma even vastloopt.
Link naar reactie
Een 64-bits versie van Office is op dit moment gewoon zinloos. De kans dat je met Office-applicaties meer als 4 GB geheugen gaat gebruiken is verwaarloosbaar, en dat is de enige echte reden om nu 64-bits te gaan gebruiken.\nAan de andere kant, de overweldigende meerderheid van de add-ons en plugins voor Office zijn allemaal 32-bits en werken dus niet met een 64-bits versie.
Link naar reactie
  • 4 weken later...

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...