Ga naar inhoud

Microsoft Fix it Center Online


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[QUOTE=Desperado;627533]Foute Link\r\n\r\n Deze is goed [url]http://fixitcenter.support.microsoft.com/Portal/FindSolutions[/url][/QUOTE]\r\n\r\n\r\nToelichting.\r\n\r\nIk gebruik voor mijn browsers [B]Firefox en Chrome[/B] o.a. de volgende [B]Extensies/Add-ons [/B]:\r\n\r\n* [B]Encrypted Google [/B]- ook voor [B]IE[/B] - [url]https://encrypted.google.com[/url]\r\n* [B]HTTPS Everywhere[/B] - [url]https://www.eff.org/https-everywhere[/url]\r\n* [B]KB[/B] - [url]https://code.google.com/p/kbsslenforcer/[/url]\r\n* [B]Ghostery[/B] - [url]https://www.ghostery.com/download[/url]\r\n\r\nVoor [B]IE[/B] ook [B]Simple Adblock Free[/B] - [url]http://simple-adblock.com/[/url]\r\n\r\nen natuurlijk : [B]Adblock Plus [/B]- [url]https://adblockplus.org/nl/[/url] en [B]FlashBlock [/B] - [url]https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/flashblock/[/url] - voor Chrome : [url]https://chrome.google.com/webstore/detail/flashblock/gofhjkjmkpinhpoiabjplobcaignabnl[/url]\r\n\r\nEen praktisch en betrouwbaar Register-programma vind ik : [B]Eusing Cleaner [/B]-- [url]http://www.eusing.com/free_system_cleaner/system_cleaner.htm[/url] - zie ook hun andere gratis programma\'s !\r\n\r\nMisschien zit er voor iemand iets bruikbaars tussen. ;)
Link naar reactie
Even over die mooie \"fixet programmaatjes\" van MS. Ik heb er echt denk 40 geprobeerd en uitgetest bij voorkomende problemen. \nEr was er welgeteld 1 die werkte en dat was dat bekende upper/lower filter ding, wat je register aanpast om de dvd speler weer bruikbaar te maken.\nIk heb dus net als van de \"help\"van MS ook geen hoge dunk van die \"fixit\" dingen.\n\nNiek
Link naar reactie
[QUOTE] wat je [B]register[/B] aanpast om de dvd speler weer bruikbaar te maken. [/QUOTE]\n[QUOTE] Een praktisch en betrouwbaar Register-programma vind ik : Eusing Cleaner -- [url]http://www.eusing.com/free_system_cl...em_cleaner.htm[/url] - zie ook hun andere gratis programma\'s ! [/QUOTE]\n\n[B]Eusing Cleaner[/B] zal je [B]Register \'verantwoord\' opruimen, fixen en ook defragmenteren[/B].\nHeus, ik spreek uit eigen, zeer positieve, ervaring.\nGive it a try !
Link naar reactie
Fixt niks, ruimt alleen overbodige registersleutels op, jottem, weer een ½MB vrij gemaakt, een parkeerplaats vrij gemaakt zo groot als Europa waarvan 1% met auto\'s is bezet.\r\n\r\nEigen ervaringen zijn geen leidraad voor andere gebruikers die zo hun eigen ervaringen hebben.\r\n\r\nSnap dat geneuzel over regcleaners ook nooit zo, opstartitems en sevices uitdunnen is het enige wat een PC iets minder langzaam maakt.
Link naar reactie
Ik heb wel goede ervaringen met die fixit dingen, inderdaad niet bij alles.\r\nMaar o.a. ook bij links die niet meer werden geopend vanuit Outlook en een ander probleem wat ik later met Internet Explorer had, bleken een aantal forum antwoorden die ik her en der met Google gelezen had niet te werken, en fixit lostte het wel op.\r\n\r\nDus nee het helpt lang niet altijd, maar toch wel bij meer dan 1 dingens. Proberen kost in elk geval niks, het is tenminste van Microsoft zelf dus veel kwaad kan het ook niet.\r\n\r\nV.w.b. die regcleaner dingen, daarin ga ik mee met de mening van Lange Pier.\r\nV.w.b. Eusing cleaner... Aan de screenshot te zien lijkt het eerder een clone van CCleaner.
Link naar reactie
[QUOTE] Aan de screenshot te zien lijkt het eerder een clone van CCleaner.[/QUOTE]\r\n\r\nHet op orde brengen van het Register - vooral bij oudere machines is mijns inziens een noodzaak.\r\nEusing Cleaner kun je dit, met een gerust hart, toevertrouwen.\r\nOok het [B]defragmenteren van het Register[/B] kan alles behalve kwaad.\r\nNu ben ik uitgeluld.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...