Ga naar inhoud

W7 downloaden en legale key


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Zoals in 1 van mijn eerdere posts gaf ik al aan op zoek te gaan naar een W7 installatie dvd.\r\nNu zat ik te denken. (en echt alleen te denken)\r\n\r\nIk heb een legale key voor W7 Home Premium. (zat op de laptop toen ik hem kocht.)\r\n\r\nAls ik nu via een torrent site of iets dergelijks een iso hiervan download. En dan (als het er een keer van moet koemn voor een herinstall) de legale key invoer. Gaat dat??\r\n\r\nIk snap dat de vraag die ik hier stel niet echt legaal is (of als zo wordt beschouwd) maar het is gewoon een overweging die ik maak.\r\n\r\nWaarschijnlijk komt het er toch op neer dat ik tzt W7 gewoon koop (heb dan dus 2 keys!?)\r\n\r\nMaar ik hoop toch een antwoord op deze vraag te krijgen.
Link naar reactie
De ISO\'s zijn gratis van de site van microsoft te [URL=\"https://social.technet.microsoft.com/Forums/en/w7itproinstall/thread/c0e78d7a-883d-4caa-a8c0-1e127a14612a\"]downloaden[/URL]. Het hoeft dus niet uit illegale bron.\n\nDit is waarschijnlijk de Engelse versie, ik weet niet of NL inbegrepen is.\n\n[URL=\"http://www.w7forums.com/official-windows-7-sp1-iso-image-downloads-t12325.html\"]De hele lijst[/URL].\n\nVia [URL=\"http://www.wincert.net/tips/microsoft-windows/windows-7/2086-how-to-use-another-language-pack-on-windows-7-home-premium-and-professional\"]hier[/URL] kun je legaal een taalpakket downloaden.\n\nSucces!
Link naar reactie
[QUOTE=marrich77;625453]Top, daar had ik nu net niet gedacht ze te vinden.\r\nIs dit gewoon iso branden en klaar? Neem aan dat het dan een zelfstartende dvd wordt...[/QUOTE]\r\n\r\nJup, branden en gaan. Of een bootable USB maken met [URL=\"http://www.microsoftstore.com/store?Action=html&Locale=en_US&SiteID=msstore&pbPage=Help_Win7_usbdvd_dwnTool\"]deze[/URL] tool. Is in minder dan 5 min klaar.
Link naar reactie
  • 4 weken later...
Als windows is voorgeinstalleerd vind je de productcode op de sticker die op de laptop is geplakt. Mocht die beschadigd zijn en Windows staat er nog op, dan kun je de key ook met een software tooltje terug vinden. Bijvoorbeeld met Magic Jelly Bean KeyFinder.\n\nEven in relatie met je andere topic: een licentie van een voorgeinstalleerde Windows is gekoppeld aan die betreffende computer en is niet overdraagbaar naar een andere computer. Dat heet een OEM licentie en daarom krijg je die voor minder dan 100 euro. Een wel overdraagbare Retail licentie kun je alleen los kopen en die kost je 300 euro.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...