Ga naar inhoud

Office 2000 helpicoontjes


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Hoi\r\n\r\nIk heb nogal een rare vraag.\r\n\r\nIk heb op een oude laptop nog Office 2000 staan. Daar staan nog de verschillende helpicoontjes (Clip-it en andere). Op mijn nieuwe laptop staat de Office 2010 op en daar zijn de helpicoontjes niet meer aanwezig. Nu weet ik niet hoelang mijn oude laptop nog mee gaat gaan (is toch al zo’n 12 jaar oud) en had ik graag die helpicoontjes bewaard. Dus enkel die helpicoontjes die ik zou willen bewaren. Waarschijnlijk onmogelijk, maar is er een manier om deze functie er uit te pikken en apart te bewaren?
Link naar reactie
[QUOTE=EDJ;619788]Volgens mij kan dat niet. Was clip-it niet dat paperclipje als je hulp nodig had?\r\nOffice maakt gebruik van de online helpfunctie. Office 2000 is natuurlijk ook al sterk verouderd.\r\nWaarom wil je dat nog gebruiken.\r\nDe functie is er nog wel maar niet in de vorm van Clip-it[/QUOTE]\r\n\r\nDe Office 2000 staat op mijn oude laptop omdat die geen internetverbinding meer heeft. Ik vind die icoontjes (behalve het paperclipje) dus zoals de kat en de hond wel enorm leuk en daarmee had ik die graag bewaard en niet zozeer voor de helpfunctie.
Link naar reactie
Het gaat jou niet om de helpfunctie, maar je vond die bewegende kat en hond in Word 2000 gewoon leuk en je zou ze elders willen opslaan. Klopt dat?\r\nAls die hond en die kat nu gewoon animated gif plaatjes waren, dan was het niet zo moeilijk, maar helaas, zo makkelijk is het niet. Het zijn namelijk .ACG of .ACS bestanden.\r\n\r\nIn de Nederlandse versie van Word 2000 wordt de Office kat Lynks genoemd en de hond Snuffel. Maar als je die bestanden gaat zoeken op de harde schijf, dan moet je voor de kat zoeken naar OFF.CAT.ACG en voor de hond naar ROCKY.ACG.\r\nDe .ACG bestanden zijn enkel de voorbeeldbestanden. Als je de hond of de kat al eens gebruikt hebt als Office Assistent, dan zie je ook de bestanden OFF.CAT.ACS en ROCKY.ACS.\r\nZe staan op verschillende plaatsen: in C:\\Program Files\\Microsoft Office\\Office9, maar ook in C:\\Windows\\msagent\\chars.\r\n\r\nOké, nu weet je waar ze staan, maar daarmee ben je niet veel verder, want een dubbelklik op zo\'n .ACG of .ACS bestand levert niet het gewenste resultaat. Alleen in Word 2000 of Word 2002 (= Word XP) worden die bestanden getoond.\r\nIk ken geen ander programma dat uit deze bestanden gewoon het bewegende plaatje kan tonen.\r\nIk weet wel een [URL=\"http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Graphic/Graphic-Others/Microsoft-Agent-Character-Editor.shtml\"]programma waarmee je zelf zulke ACS bestanden kunt maken[/URL] (schijnt overigens geen makkelijk klusje te zijn!), maar weet niet of het met dat programma ook mogelijk is om de gebruikte reeks plaatjes uit een bestaand .ACS bestand te halen.
Link naar reactie
Kijk eens of je hier wat aan hebt.\nHet geanimeerde hondje kun je in ieder geval zo naar je bureaublad slepen.\n[URL]http://peacelight14.blogspot.nl/2011/02/office-assistant.html[/URL]\n\nExtra uitleg m.b.t. Microsoft Agent, het programma dat werd gebruikt voor het maken van de animaties:\n[URL]http://www.microsoft.com/products/msagent/main.aspx[/URL]\n\nDaarnaast kun je altijd nog een virtuele machine inrichten met die versie Windows en Office erop, voor als de laptop het begeeft.\nZie:[URL=\"http://forum.computeridee.nl/showthread.php?p=615060#post615060\"] http://forum.computeridee.nl/showthread.php?p=615060#post615060[/URL]\n\n\n[ATTACH]17055[/ATTACH] [ATTACH]17058[/ATTACH]\n\n[ATTACH]17057[/ATTACH]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...