Ga naar inhoud

dubbel scherm op computer


Anoniem2

Aanbevolen berichten

hey hallo :)\r\n\r\nik heb een packard bell ixtreme. met 21 inch scherm en windows 7 erop. Ik wil al zo graag een dubbel scherm maar mijn vader zegt dat dit niet kan. Naar mijn mening kan dat wel. Kunnen jullie mij helpen? Hieronder de specificaties :\r\n\r\nGeheugenlayout:2 x 2048 MBIntern geheugen:4.096 MBIntern geheugentype:DDR3-SDRAM Kloksnelheid geheugen:1.066 MHzMaximum intern geheugen:8 GBTechnische details\r\nInclusief muis:Ja Keyboard supplied:Ja Video\r\nGraphics adapter family:NVIDIA Integrated Video Adapter (UMA/GMA):Nee Audio\r\nAudiosysteem:HDA Energie\r\nVoeding:- WSchijf\r\nTotale opslagcapaciteit:1.000 GBHarde schijf-interface:Serial ATA Hard disk interface (group 1):SATA Floppy drive installed:Nee Verbindingsmogelijkheden\r\nAantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten:1 Aantal HDMI-poorten:1 DVI poort:Ja Luidspreker/ koptelefoon/ line-out uitgang:1 Microfoon, line-in ingang:Ja PS/2 poort(en):1 USB 2.0 poort(en):8 VGA (D-Sub)poort(en):1 \r\n\r\nvolgens mij is dit het ^^\r\n\r\nvoor de duidelijk heid de computer is een ixtreme ik weet niet precies of dit de goede zijn!\r\n\r\nwie kan mij helpen
Link naar reactie
[QUOTE=couch_potato;610619]Lijkt me een kwestie van uitproberen of je de vga en dvi poort tegelijkertijd kunt gebruiken. Zoniet, dan kun je er altijd nog een extra videokaartje in zetten.[/QUOTE]\r\n\r\nbij mij zit er geen extra beeld scherm ingang. Kan dit ook anders ? kan het ook via usb ofzo ?\r\nof via de hdmi ?
Link naar reactie
Je moet even achterop de computer kijken, of je de volgende aansluitingen ziet. \n\n[img]http://natuurpics.nl/zooi/vga_hdmi_dvi_01.jpg[/img]\n\nZodra je twee aansluitingen ziet, is het in principe mogelijk om twee schermen aan te sluiten. \n\n\nDan is het even kijken wat voor videokaart er in die computer zit ([URL=\"http://www.piriform.com/speccy/download\"]speccy[/URL], de gratis versie is voldoende), om te kijken of de videokaart het ook kan. (Bijna altijd wel)
Link naar reactie
[QUOTE=Marc H;610647]Je moet even achterop de computer kijken, of je de volgende aansluitingen ziet. \r\n\r\n[img]http://natuurpics.nl/zooi/vga_hdmi_dvi_01.jpg[/img]\r\n\r\nZodra je twee aansluitingen ziet, is het in principe mogelijk om twee schermen aan te sluiten. \r\n\r\n\r\nDan is het even kijken wat voor videokaart er in die computer zit ([URL=\"http://www.piriform.com/speccy/download\"]speccy[/URL], de gratis versie is voldoende), om te kijken of de videokaart het ook kan. (Bijna altijd wel)[/QUOTE]\r\n\r\nik heb zulke HDMI en zo een blauwe waar mijn huidige beeldscherm inzit. waar kan ik zien wat voor video kaart ik heb? Maar ik had net een ander beeldscherm proberen aan te sluiten maar die past niet in de HDMI hoe moet dat doen?
Link naar reactie
[QUOTE=supersteven;610653]ik heb zulke HDMI en zo een blauwe waar mijn huidige beeldscherm inzit. waar kan ik zien wat voor video kaart ik heb? Maar ik had net een ander beeldscherm proberen aan te sluiten maar die past niet in de HDMI hoe moet dat doen?[/QUOTE]\n\nTja, je moet wel een beeldscherm hebben met een HDMI aansluiting, anders werkt het niet. Een DVI aansluiting zou trouwens ook nog wel moeten kunnen, want daar zijn verloopjes voor - die zijn qua beeldsignaal hetzelfde.\nAls testoplossing zou je, als je een niet al te oude TV hebt, die kunnen proberen - daar zitten tegenwoordig altijd HDMI aansluitingen op.
Link naar reactie
[QUOTE=JohnL;610697]Tja, je moet wel een beeldscherm hebben met een HDMI aansluiting, anders werkt het niet. Een DVI aansluiting zou trouwens ook nog wel moeten kunnen, want daar zijn verloopjes voor - die zijn qua beeldsignaal hetzelfde.\r\nAls testoplossing zou je, als je een niet al te oude TV hebt, die kunnen proberen - daar zitten tegenwoordig altijd HDMI aansluitingen op.[/QUOTE]\r\n\r\n\r\noke bedankt, maar waar kan ik goedkoop zulke schermen vinden? wil rond de 21inch en hoeveel schermen kan ik op mijn computer dan aansluiten? zijn daar ook verloop stekertjes voor dat ik van 1 HDMI ingang 2 kan maken?
Link naar reactie
[QUOTE=dutch-online;610715][url]http://tweakers.net/pricewatch/cat/344/monitoren.html#filter:XYzLCsIwEEX_ZdZFmlhT7QcUuhAE3UkXJRlhIH2Q1CqU_LszSjeuhjPn3rvCg0KcL4Es3qjHc_eGanh6n_0LGjYxBoehJvQOKlgIXxEymCT4bat9vqF0DFO0Y_jJwwaixKBHO6O7TmgbF6G6gz7yXHmCli1_a_IzBjYrqELncnspQ7nLOdjLKmjNkDJJGEksnZcpZVQBbUrpAw[/url]\r\n\r\nkeuze genoeg.[/QUOTE]\r\n\r\nwooh thanks nu alleen nog antwoord op de vraag : kan ik ook 4 monitoren op 1 computer? ik heb alleen nog maar een HDMI vrij :)
Link naar reactie
[QUOTE=Yvieskiwi;610729]Dan zal je een HDMI Switch moeten aanschaffen, ik weet wel dat ze bestaan maar durf je niet te zeggen waar deze te koop zijn en hoe duur deze zijn. \r\nMaar waarom zou je 4 monitoren op 1 computer willen hebben als ik het vragen mag?[/QUOTE]\r\n\r\nom te gamen :) en om meerdere browsers open te hebben
Link naar reactie
Het is wat veel van het goede, als je gewoon 2 aansluitingen hebt, dan kun je ook 2 aparte schermen open zetten. Dan kun je met 1 scherm browsen en met het andere scherm gamen.\r\nWil je er 4 heb je dus 2 grafische kaarten met 2 aansluitingen nodig, of een speciale grafische kaart die 4 (of meer) aansluitingen heeft die hiervoor geschikt zijn.\r\nKost een paar centen, maar dan heb je ook wat.:)\r\n[url]http://tweakers.mobi/nieuws/62403[/url]\r\nen\r\n[url]http://tweakers.mobi/nieuws/69802[/url]
Link naar reactie
[QUOTE=BlackTiger;610813]Het is wat veel van het goede, als je gewoon 2 aansluitingen hebt, dan kun je ook 2 aparte schermen open zetten. Dan kun je met 1 scherm browsen en met het andere scherm gamen.\r\nWil je er 4 heb je dus 2 grafische kaarten met 2 aansluitingen nodig, of een speciale grafische kaart die 4 (of meer) aansluitingen heeft die hiervoor geschikt zijn.\r\nKost een paar centen, maar dan heb je ook wat.:)\r\n[url]http://tweakers.mobi/nieuws/62403[/url]\r\nen\r\n[url]http://tweakers.mobi/nieuws/69802[/url][/QUOTE]\r\n\r\nThanks for de informatie. Hoe duur zou ik ongeveer uit zijn met alle kabels, extra video kaarten en beeldschermen enzo? Rond de 1000 euro denk ik?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...