Ga naar inhoud

Word 2010 hapert


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Beste mensen,\r\n\r\nAls ik met Word 2010 een .doc bestand wil opslaan dan krijg ik de volgende melding:\r\n\r\n[IMG]http://img856.imageshack.us/img856/7618/opslaanmislukt.jpg[/IMG]\r\n\r\n.docx bestanden kan ik wel opslaan\r\n\r\nWie heeft hier een oplossing voor?\r\nIk heb google al afgezocht, maar kan echt niks vinden.
Link naar reactie
Als ik jou was zou ik even een systeemherstel doen terug tot voor een datum toen het probleem nog niet speelde.\nVerder adviseer ik je om [URL=\"http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html?part=dl-10804572&subj=dl&tag=button\"]MBam[/URL] te draaien en even een [URL=\"http://www.bitdefender.nl/scanner/online/free.html\"]online virusscan[/URL] te doen.
Link naar reactie
[QUOTE=Obelix71;608193]@Stroke: wat is de reden om gelijk te verwijzen naar Mbam en een online virusscanner?\r\nHet kan nooit geen kwaad om dat te doen + dat ik in eerste instantie adviseerde om een systeem herstel te doen.\r\n\r\nOverigens is de link die jij aangeeft niet een oplossing, omdat het punt één voor een Engelse versie is bedoelt en de tekst op die pagina dus door een machine is vertaald vanuit het Engels, ten tweede de fout komt in mijn Word 2010 niet voor.\r\n\r\nDus mede, omdat er weinig of niets word vermeld, over dit probleem op het Internet, verwacht ik dat het probleem op de Computer van TS zit vandaar mijn verwijzing naar MBam en een online virusscanner.;)
Link naar reactie
[QUOTE=Edmoor;608195]Wat doe je om hem op te slaan als .doc bestand?\r\nVerander je .docx in .doc of kies je in het keuzemenu voor het opslaan als Word 2003 document?[/QUOTE]\r\n\r\nIk kies in het keuzemenu voor .Doc 1997-2003. Dan krijg ik dus de foutmelding.\r\nKies ik voor .Docx dan slaat ie wel op..\r\n\r\nVirusscanner en Malware scanner heb ik er over heen gehaald, maar het werkt nog steeds niet..
Link naar reactie
Ik neem aan dat je de derde van boven in het lijstje neemt, er staat er nog een op de derde van onder &6.0/95-RTF (*.doc).\n\nIs het altijd al zo geweest, of is het pas zo, zeg enkele dagen, dan zou je nog terug kunnen gaan met systeemherstel naar een datum ervoor, toen alles nog goed was.(eigenlijk moet ik zeggen tussen de laatste keer dat het wel goed werkte en toen het niet meer goed werkte)\nHeb je misschien iets geïnstalleerd voordat het probleem begon? Of iets verwijdert?
Link naar reactie
Misschien is [URL=\"http://word.mvps.org/FAQs/AppErrors/InsufficientMemory.htm\"]dit[/URL] nog een oplossing.\n\nOf deze oplossing: \nEr is nog en kopie open van dit bestand (restant van een onjuist afgesloten word-sessie). Zoek naar een bestand dat dezelfde naam heeft als het verslag met uitzondering van de 2 eerste letters, die zijn vervangen door ~$. Verplaats dat bestand eerst naar bijvoorbeeld het bureaublad en vervolgens zou het wel moeten gaan. Als het wel lukt nu dan kun je het verplaatste bestand verwijderen.
Link naar reactie
[QUOTE=stroke33;608275]Ik neem aan dat je de derde van boven in het lijstje neemt, er staat er nog een op de derde van onder &6.0/95-RTF (*.doc).\r\n\r\n[b]Is het altijd al zo geweest, of is het pas zo, zeg enkele dagen,[/b] dan zou je nog terug kunnen gaan met systeemherstel naar een datum ervoor, toen alles nog goed was.(eigenlijk moet ik zeggen tussen de laatste keer dat het wel goed werkte en toen het niet meer goed werkte)\r\nHeb je misschien iets geïnstalleerd voordat het probleem begon? Of iets verwijdert?[/QUOTE]\r\n\r\nHet is sinds een paar dagen dat dit speelt.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...