Ga naar inhoud

Acronis 2012 Updates, waarschuwing!


Aanbevolen berichten

Had ik ook eerder kunnen bekijken, maar ja in Windows controle ging het goed.\nDe ene keer start ie gelijk in rood en de andere keer loopt ie nog even door.\nOp de WD site gekeken, zit nog garantie op.:D:D:D\nHet kan toch niet aan de behuizing liggen met de elektronica lijkt mij, anders sta je nog voor joker ook.
Link naar reactie
Ik had zo\'n vermoeden. Hoop dat je inderdaad nog garantie hebt. \nHeb hier vanmiddag nog 2 schijven van 320 GB weg gemikt. Ook fouten.\nWindows zegt keihard dat de schijf goed is en ik vertrouwde hem niet.\nIk zet er HDTune op en ja hoor diverse beschadigde blocks. \nEr was er één bij van Hitachi uit 2010. \nMaar intussen zitten we wel erg \"Off Topic\" \n\nNiek
Link naar reactie
Nou, ik moet eerlijk zeggen dat ik zelden een schijf hoef weg te mikken.\nZijn er wel een paar vervangen in de garantie, aan het adres te zien waren dat ook WD schijven.\nIk neem aan dat je op de site hebt gekeken voor garantie?\nOmdat een fabrikant \"soms\" meer garantie geeft dan de winkelier.\nIk controleer dat tenminste wel als eerste.\nBij mij zou er nog garantie op zitten.\nIk heb die plaatjes even door gemaild naar WD, met aankoopbon, (nov. 2009) dan hoor ik het wel, denk ik.\nDeze schijf is nota bene heel weinig gebruikt. ik denk dat ie - continu - gerekend, nog geen maand heeft gedraaid.\n\nJa, niet helemaal de goede plek hier, maar het begon met het probleem van het niet kunnen Back-uppen, dus zit het toch een beetje goed.\n\nZal gelijk die andere schijf testen, want daarop ging het ook niet.\nOok een WD schijf, maar een originele Externe.
Link naar reactie
Ben hem nu aan het grondig wissen met Active@ KillDisk, 3x overschrijven duurt 85 uur voor 1.5 tb. Zou er geen snellere methode zijn, want dit is wel erg lang.\nMaar het moet wel grondig, want er stonden back-ups op van de belangrijkste schijven. \nKreeg net bericht van WD dat ze geen rar bestanden kunnen openen, waar ik de plaatjes en aankoopbon in had gestopt. (waarschijnlijk bang voor een virus, maar kunnen zulke bedrijven toch goed op scannen, zou je denken?)
Link naar reactie
[QUOTE=Niekie30;608925]Ik wis schijven altijd grondig met Eraser. Je kunt kiezen uit 5 methoden tot 35 keer overschrijven. Maar een schijf van 1,5 TB zal daarmee ook wel een dag of 2 a 3 mee bezig zijn. \n\nNiek[/QUOTE]\nGaat tergend langzaam, staat bijna 20 uur aan en heeft \"AL\" 35% gedaan.\nDan hebben wij het ook nog over de 1e sessie.\n\nSnap niet waarom dat zo belachelijk lang moet duren.\nKun je hem toch beter volproppen met grote onzin bestanden, lijkt mij sneller te gaan.\n(normaal gesproken bij een goede schijf.)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...