Ga naar inhoud

JPEG omzetten naar jg6


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Van eigen foto\'s een legpuzzel maken voor op de pc. Daarvoor gebruik ik [I][B]Infinite Jigsaw Puzzle[/B][/I]: [url]http://en.puzzlescity.com/infinite/[/url]\n\nIk speel het op een pc met Windows Vista. Ik neem aan dat het ook werkt onder Windows 7.\nDe download is een zip bestand (puzzle.zip; 10,6 MB). Even uitpakken en dan zie je dat het 6 spellen zijn. De bovenste is Infinite Jigsaw Puzzle. Nadat je dat programma geïnstalleerd en gestart hebt, klik je (rechtsboven op het scherm) op de knop \'Load\'. Je bladert dan naar je map met foto\'s en je dubbelklikt op de foto waarvan je een puzzel wilt maken. Die foto wordt dan geladen. Klik daarna op \'Modify\'. Je kunt nu zelf instellen welke vorm de puzzelstukjes moeten hebben en hoeveel puzzelstukjes het moeten zijn. \nProbeer het eens. O ja, je krijgt met dit spel een beeldvullend scherm. Wanneer je wilt stoppen met de puzzel, druk je op de Esc-toets op je toetsenbord. Daarna krijg je het menu, waarbij je via Exit het spel kunt verlaten/stoppen.\n\nEdit: Hum, ik dacht dat dit spel gratis was. Ik heb het al een paar jaar op mijn pc staan. Best mogelijk dat ik het destijds gratis gekregen heb via Game Giveaway of the Day: [url]http://game.giveawayoftheday.com/infinite-jigsaw-puzzle/[/url]
Link naar reactie
Ik vond dat JG6 behoort bij [url=http://www.lenagames.com/bigjig.htm][U]BigJig[/U][/url]. \n\nOnderaan staat bij de eigenschappen: \"[I]You will also get[B] JigMake[/B] - a simple jigsaw puzzle creator.[/I]\", dus een mogelijkheid om zelf puzzels te maken is bijgevoegd, al weet ik verder niet hoe.\n\nBigJig is gratis te downloaden.
Link naar reactie
[QUOTE=porrelaar;601677]Van eigen foto\'s een legpuzzel maken voor op de pc. Daarvoor gebruik ik [I][B]Infinite Jigsaw Puzzle[/B][/I]: [URL]http://en.puzzlescity.com/infinite/[/URL]\n\nIk speel het op een pc met Windows Vista. Ik neem aan dat het ook werkt onder Windows 7.\nDe download is een zip bestand (puzzle.zip; 10,6 MB). Even uitpakken en dan zie je dat het 6 spellen zijn. ..............................[/QUOTE]\nInderdaad een demo voor 30 min. jammer.
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;601679]Ik vond dat JG6 behoort bij [URL=\"http://www.lenagames.com/bigjig.htm\"][U]BigJig[/U][/URL]. \n\nOnderaan staat bij de eigenschappen: \"[I]You will also get[B] JigMake[/B] - a simple jigsaw puzzle creator.[/I]\", dus een mogelijkheid om zelf puzzels te maken is bijgevoegd, al weet ik verder niet hoe.\n\nBigJig is gratis te downloaden.[/QUOTE]\nZie het niet in het progje zelf, heb versie 8. zoveel\n\nWas op zoek naar die losse JigMake, maar niet tegen gekomen zonder code.\nEn voor een paar plaatjes !!!!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...