Ga naar inhoud

Datum-notatie Europees graag


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[QUOTE=iez;598149]Ubuntu - Linux Mint 9 Isadora heb ik hier, en ik gebruik Thunderbird 3.1.15. In Thunderbird staan de data op hun Amerikaans, dus maand vóór dag. Hoe o hoe pas ik dat aan??[/QUOTE]In de klok software!? net als in Windows eigenlijk gewoon de klok op Europees zetten en de klok instellen.Of probeer het even grondig met deze [URL=\"http://ss64.com/bash/date.html\"]link[/URL].
Link naar reactie
In de klok kan ik enkel klok-dingers aanduiden (24u of 12u, wel of geen seconden) maar daar staat niks over de datum.\r\n\r\nDe link leidt naar ongetwijfeld boeiende zaken waar ik helaas geen kaas van gegeten heb. Lijkt op een ikea-zelf-assemblage-pakket waaruit ik elementen moet plukken die ik dan in die terminal in één lijn samenvoeg. Kan iemand mij die lijn verklappen?\r\n\r\nEeuwige dank! En een plaatje op verzoek op Radio Centraal Antwerpen.
Link naar reactie
[QUOTE=iez;598323]nope, engelstalig ... issum dat?[/QUOTE]\nzou best eens kunnen.\nHier de[URL=\"http://www.mozilla.org/nl/thunderbird/\"] link(Klik)[/URL] naar de NL versie, die kan je gewoon over je huidige versie heen installeren, je instellingen en mail blijven gewoon bewaart.\nJe kan natuurlijk altijd eerst even een back-up maken met het programma\n[URL=\"http://mozbackup.jasnapaka.com/download.php\"]Moz-Back-up(klik)[/URL] gewoon voor de zekerheid en omdat het ook wel handig kan zijn mocht er ooit iets misgaan.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...