Ga naar inhoud

Adobe Flash Player steeds opnieuw installeren


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal,\r\n\r\nIk heb een probleem met Flash Player.\r\nIk moet namelijk telkens als ik mijn computer opnieuw aanzet, flash player steeds opnieuw installeren, maar als ik dan kijk in mijn programmalijst, staat flash player gewoon op mijn computer.\r\nIk gebruik Windows 7 met Internet Explorer 9 en heb net nog adobe Flash Player 11.1.102.55 geïnstalleerd.\r\n\r\nIk wil graag dat dit probleem wordt opgelost, want ik word er helemaal gek van.
Link naar reactie
Vreemd. Een potentiële oplossing is het verwijderen van de volgende registerwaarden:\n\n\nHKEY_CLASSES_ROOT\\CLSID\\{D4304BCF-B8E9-4B35-BEA0-DC5B522670C2} \nHKEY_CLASSES_ROOT\\CLSID\\{D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000} \nHKEY_CLASSES_ROOT\\CLSID\\{1171A62F-05D2-11D1-83FC-00A0C9089C5A} \nHKEY_CLASSES_ROOT\\Interface\\{2E4BB6BE-A75F-4DC0-9500-68203655A2C4} \nHKEY_CLASSES_ROOT\\TypeLib\\{FAB3E735-69C7-453B-A446-B6823C6DF1C9} \nHKEY_CLASSES_ROOT\\TypeLib\\{57A0E746-3863-4D20-A811-950C84F1DB9B} \nHKEY_CLASSES_ROOT\\.spl HKEY_CLASSES_ROOT\\.swf HKEY_CLASSES_ROOT\\.mfp \nHKEY_CLASSES_ROOT\\.sol HKEY_CLASSES_ROOT\\.sor \nHKEY_CLASSES_ROOT\\FlashFactory.FlashFactory \nHKEY_CLASSES_ROOT\\FlashFactory.FlashFactory.1 \nHKEY_CLASSES_ROOT\\FlashProp.FlashProp \nHKEY_CLASSES_ROOT\\FlashProp.FlashProp.1 \nHKEY_CLASSES_ROOT\\ShockwaveFlash.ShockwaveFlash \nHKEY_CLASSES_ROOT\\ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.1 \nHKEY_CLASSES_ROOT\\ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.3 \nHKEY_CLASSES_ROOT\\ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.4 \nHKEY_CLASSES_ROOT\\ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.5 \nHKEY_CLASSES_ROOT\\ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.6 \nHKEY_CLASSES_ROOT\\ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.7 \nHKEY_CLASSES_ROOT\\ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.8 \nHKEY_CLASSES_ROOT\\ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.9 \nHKEY_CLASSES_ROOT\\ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.10 \nHKEY_CLASSES_ROOT\\MacromediaFlashPaper.MacromediaFlashPaper \nHKEY_CLASSES_ROOT\\MIME\\Database\\Content Type\\application/futuresplash \nHKEY_CLASSES_ROOT\\MIME\\Database\\Content Type\\application/x-shockwave-flash \nHKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Classes\\ShockwaveFlash.ShockwaveFlash \nHKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Classes\\ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.1 \nHKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Classes\\ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.3 \nHKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Classes\\ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.4 \nHKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Classes\\ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.5 \nHKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Classes\\ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.6 \nHKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Classes\\ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.7 \nHKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Classes\\ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.8 \nHKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Classes\\ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.9 \nHKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Classes\\ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.10 \nHKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Classes\\CLSID\\{D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000}\n\n\nIk wil dat je na het verwijderen Flash probeert te installeren met dit installatiepakket: [url]http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/current/install_flash_player_ax_64bit.exe[/url]
Link naar reactie
Ik heb geprobeerd om flash player in Google Chrome en in Mozilla Firefox te installeren, maar hetzelfde probleem als met IE. Als ik het heb geïnstalleerd dan werkt het gewoon, maar als ik weer opnieuw opstart, dan werkt de plugin helemaal niet meer! Moet dit dan aan Adobe liggen? Ik heb al geprobeerd support te verkrijgen bij Adobe maar die website helpt ook voor geen ene meter! Kan echt helemaal niemand me hierbij helpen?
Link naar reactie
Toch een raar foutje als het ook met andere browsers hetzelfde probleem geeft.\r\n\r\nJe zou eens in \'[I]Veilige modus met netwerkmogelijkheden[/I]\' kunnen opstarten, en dan snel een test uitvoeren of Flashplayer daar wel werkt.\r\nNiet te lang, want ook je beveiliging is dan niet geladen.\r\n\r\nDus bij het booten 1x per seconde kort op F8 drukken om het Windows opstartmenu bereiken, en daar \'[I]Veilige modus met netwerkondersteuning[/I]\' kiezen.
Link naar reactie
Toch een raar foutje als het ook met andere browsers hetzelfde probleem geeft.\r\n\r\nJe zou eens in \'[I]Veilige modus met netwerkmogelijkheden[/I]\' kunnen opstarten, en dan snel een test uitvoeren of Flashplayer daar wel werkt.\r\nNiet te lang, want ook je beveiliging is dan niet geladen.\r\n\r\nDus bij het booten 1x per seconde kort op F8 drukken om daarmee het Windows opstartmenu bereiken, en daar \'[I]Veilige modus met netwerkondersteuning[/I]\' kiezen.
Link naar reactie
[QUOTE=gebruiker22;590915]Ik heb geprobeerd om flash player in Google Chrome en in Mozilla Firefox te installeren, maar hetzelfde probleem als met IE. Als ik het heb geïnstalleerd dan werkt het gewoon, maar als ik weer opnieuw opstart, dan werkt de plugin helemaal niet meer! Moet dit dan aan Adobe liggen? Ik heb al geprobeerd support te verkrijgen bij Adobe maar die website helpt ook voor geen ene meter! Kan echt helemaal niemand me hierbij helpen?[/QUOTE]\n\nInderdaad, een raar foutje. Liever zou ik het aanraden om Windows 7 opnieuw (schoon) te installeren. Er is meer aan de hand als zelfs Revo Uninstaller het probleem niet op kan lossen. \n\nMeer informatie over het installeren van Windows 7 vindt u op mijn website: [url]http://www.computerfirst.nl/windows7/windows-setup/[/url]\n\nOverigens lijkt het me onwaarschijnlijk dat de virusscanner hier wat mee te maken heeft. Gebruik liever Security Essentials. Werkt uitstekend. [url]http://www.computerfirst.nl/windows7/anti-malware/[/url] ( aan dit artikel moet nog wat gewerkt worden, maar het installeren spreekt voor zich).
Link naar reactie
Gebruiker22 schrijft: \"Ik heb geprobeerd om flash player in Google Chrome en in Mozilla Firefox te installeren[...]\"\r\nEn erikdenhouter reageert: \"Toch een raar foutje als het ook met andere browsers hetzelfde probleem geeft.\"\r\n\r\nIk vind het vooral vreemd dat Flash Player niet werkt in de browser Google Chrome. Je hoeft Flash Player namelijk niet te downloaden voor Chrome:\r\nWanneer je Chrome installeert, dan zit Adobe Flash Player daar al bij: \"Adobe Flash is rechtstreeks geïntegreerd met Google Chrome en is standaard ingeschakeld. Updates die beschikbaar zijn voor Adobe Flash worden automatisch opgenomen in de systeemupdates voor Google Chrome.\"\r\nDat lees je onder andere op de volgende site:\r\n[url]http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=nl&answer=108086[/url]\r\nOp die site wordt uitgelegd hoe je Flash Player kunt [B]uitschakelen[/B] in Chrome, maar als jij die aanwijzingen slechts ten dele volgt, kun je controleren of Flash Player op jouw pc wel is [B]ingeschakeld[/B] in Chrome.
Link naar reactie
  • 7 maanden later...
Is er nog geen oplossing gevonden voor dit probleem? Ik heb nl. exact het zelfde probleem als gebruiker 22.Het lijkt me dat er toch meer mensen dit probleem moeten hebben. Ik gebruik overigens een ASUS K73E laptop Ik laat mijn computer nu al een jaar aanstaan (in de slaapstand) om flash maar niet opnieuw te hoeven installeren.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...