Ga naar inhoud

regclean pro verwijderen


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Ik heb per ongeluk regclean pro geïnstalleerd. En als ik opstart begint dat programma te lopen. Ik krijg het niet verwijderd: het staat niet meer in de lijst Van Revo Uninstall (ik dacht het daarmee totaal verwijderd te hebben) en als ik zoek in de computer wordt er niets gevonden. Maar het ding duikt wel steeds op. Hoe krijg ik het in s\'hemelsnaam weg? \r\nHeel veel dank voor een aanwijzing.
Link naar reactie
of regclean er ook zo een is weet ik niet, maar er zijn van die progjes in deze categorie die zichzelf buiten de startup lijst om laten zien...\r\nis dat zo, dan de harde methode toepassen: verwijder in verkenner de mappen van regclean in program files en de usermappen/applicationdata (evt eerst aanzetten dat verborgen en systeembestanden worden weergegeven). daarna ccleaner het register laten opruimen, en herstarten.
Link naar reactie
Tsjoekse en ricky 1: msconfig én Starter geven het programma (ik vind het eerlijk gezegd malware) niet weer in de getoonde lijstjes. \nEn CCleaner had ik al geprobeerd. Veel dank voor de reacties maar de oplossing zit er (nog) niet bij. \nMisschien moet ik Starter beter bestuderen zodat ik ook Hidden Registry-items tevoorschijn kan toveren?
Link naar reactie
Is het dit programma ?\n[B]RegClean Pro[/B] - [url]http://regclean-pro.nl.softonic.com/[/url]\n\nOf dit ?\n[B]RegClean[/B] : [url]http://www.2-spyware.com/remove-regclean.html[/url]\n\n[B]RegClean properties[/B]:\n• Shows commercial adverts\n• Connects itself to the internet\n• Stays resident in background\n\nProbeer ook eens [B]Malwarebytes\' Anti-Malware (MBAM)[/B] : [url]http://www.idealsoftware.nl/MBAM/[/url]
Link naar reactie
Falstring: ik heb via Verkenner/Programma\'s nu RegClean wél gevonden. En uiteraard verwijderd. De usermappen/applicationdata heb ik nog niet kunnen vinden. Ook heb ik, na de herstart, CCleaner laten opruimen. En gelukkig blijft dat akelige RegCleanPro nu weg, dus ik denk dat het gelukt is. \nTjoekse: ik had het aanbevolen artikel ook gelezen en gekozen voor de automatische verwijdering van RegClean door het downloaden van StopZilla. Maar dit is volgens mij een pak van hetzelfde laken, min of meer. Gelukkig liet StopZilla zich wel goed verwijderen door Revo Uninstaller (hoop ik tenminste...)\nAllen dank!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...