Ga naar inhoud

web winkel


Aanbevolen berichten

Beste forumleden\n\nEen vriend van mij wil binnenkort een IT gerelateerde webwinkel beginnen.\nNu wil ik hem graag helpen om te zoeken naar een gepaste webwinkel en bij deze dus hier even vragen of jullie mischien een goeie website ofzo weten waar er een webwinkel kan gedownload worden.(kostprijs maakt niet uit.)\nZoals ik al eerder gezegd had, het moet dus een webwinkel worden die alle nodige functie\'s ondersteund om een goeie computerstore te worden.\nHet is de bedoeling dat er laptops, pc\'s en andere netwerkapparaten verkocht worden.\nIk ben dus op zoek naar een gebruiksvriendelijke interface en liefst niet al te ingewikkeld om te installeren en te beheren.\n\nAlvast bedankt
Link naar reactie
Ik zou even de zoekfunktie van het forum gebruiken op de zoekterm \"webshop\".\r\nZonder aanhalingstekens uiteraard. Hier zijn de nodige topics al over voorbij gekomen, ook recente. Want er is echt enorm veel te krijgen.\r\nMisschien is het nog het beste, als prijs toch niets uit maakt, om een hoster te zoeken die je kant en klare webshops verhuurt. Scheelt enorm, ook aan updates, en als het qua beveiliging mis gaat kun je de hoster op zijn tenen gaan trappen.:)
Link naar reactie
[URL=\"http://www.google.nl/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=webwinkel+hoster\"]Hosters[/URL]\r\n[URL=\"http://www.google.nl/search?aq=f&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=webwinkel+software\"]Software[/URL]\r\n\r\nIk heb het niet zelf geprobeerd, maar het klinkt wel makkelijk:\r\n[URL=\"http://doc.tiki.org/Shopping+Cart\"]TikiWiki: Shopping Cart[/URL] al moet je wel meer zelf doen dan bij de vorige twee (trackers voor producten, het tonen van producten, etc.), dus voor dit systeem heb je wat meer ervaring nodig. Ik raad dan ook de bovenste twee aan.
Link naar reactie
[QUOTE=pietnoe;570718]Mijn Webwinkel van easycomputing is zeer gebruiksvriendelijk en kost €99,95\r\n[url]http://www.easycomputing.com/software/cd-rom/mijn-webwinkel-5-4357.html[/url][/QUOTE]\r\n\r\nPas op: Easycomputing schijnt failliet te zijn ( [url]http://tweakers.net/nieuws/72171/software-en-boekenverkoper-easy-computing-failliet-verklaard.html[/url] )
Link naar reactie
Mijn Webwinkel is gemaakt door [URL=\"http://www.logivert.com/\"]Logivert[/URL], en is daar ook nog gewoon te bestellen. Tevens hebben ze een goed [URL=\"http://www.logivert.com/forum/\"]forum[/URL], altijd handig als je tegen een probleem aanloopt wanneer je de winkel (layout) wilt aanpassen aan je eigen wensen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...