Ga naar inhoud

Windows 7 en Atomic Alarm Clock


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Heeft iemand in Windows 7 de Atomic Alarm Clock 5.9 aan de praat?\n\nIk gebruik dit altjd in XP, aardig klokje en een handig alarmfunctie, alles NL.\nHij zou ook in Vista werken, dan ga je ervanuit dat Windows7 ook wel gaat.\nMaar na installeren wel pictogram op buroblad, maar vervolgens nikkes bij aanklikken.\nDus ook geen klok in systeemvak. \n\nIemand een tip, want het is toch wel een handig progje?
Link naar reactie
[quote=Niekie30;557159]Wel eens van time.windows punt com gehoord.?\nMijn klok in Windows 7 wordt daarmee gelijk gezet.\nEn dat nog geheel automatisch en ongevraagd.\nOeps.... Ik weet niet of ie een alarm heeft, maar dat zit op m\'n horloge en op m\'n telefoon. De wekker niet meer tegenwoordig. (Ik slaap gewoon elke dag uit.) :-)\n\nNiek[/quote]\nKlok hoeft niet precies gelijk te lopen.\nGaat meer om de verschillende mogelijkheden, er zijn zoveel klok-uitvoeringen- mogelijk.\nHet alarm werkt makkelijk, maar ik gebruik dat om mij te laten herinneren dat een tv programma zo laat begint, want dat vergeet ik vaak omdat ik meestal naar vaste zenders kijk zoals Animal planet, National GG en Discovery.
Link naar reactie
Probeer deze eens : [B]Wekker[/B] - [url]http://users.skynet.be/aginfo/wekker.htm[/url]\nHet alarm kun je o.a. laten blaffen, brullen of loeien. :)\n\nZie evt. ook : [url]http://en.softonic.com/s/freeware-alarm-clock[/url]\n\nOok erg handig : [B]Rainlendar[/B] - [url]http://computertotaal.nl/article/5135/rainlendar-lite-2-2.html[/url]
Link naar reactie
[quote=ricky1;557164]Probeer deze eens : [B]Wekker[/B] - [URL]http://users.skynet.be/aginfo/wekker.htm[/URL]\nHet alarm kun je o.a. laten blaffen, brullen of loeien. :)\n \nZie evt. ook : [URL]http://en.softonic.com/s/freeware-alarm-clock[/URL]\n \nOok erg handig : [B]Rainlendar[/B] - [URL]http://computertotaal.nl/article/5135/rainlendar-lite-2-2.html[/URL][/quote]\n \nBedankt.\n \nDe bovenste bijna ideaal, alleen geeft hij de aankomende minuten weer, dus wekken over zoveel uur.\nDat is niet handig, ik wil gewkt worden als voorbeeld: overmorgen om 16:15 Dan is het handig als je dag en tijd kunt instellen.\n \nDie andere is uitgebreider.
Link naar reactie
  • 8 maanden later...
heeft u al een oplossing gevonden\nook ik heb het zelfde probleem en vind dit zeer erg . het is nederlands schakeld uwe pc uit op aangegeven uur ik heb er ook al veel naar gezocht maar vind ook geen antwoord\nik heb mijn firewall en mijn viruskenner al uitgeschakeld en het zo gzprobeerd maar ook dat lukt niet\nlaat weten indien u een oplossing vind \ndank bij voorbaat
Link naar reactie
[QUOTE=lydie;583729]heeft u al een oplossing gevonden\nook ik heb het zelfde probleem en vind dit zeer erg . het is nederlands schakeld uwe pc uit op aangegeven uur ik heb er ook al veel naar gezocht maar vind ook geen antwoord\nik heb mijn firewall en mijn viruskenner al uitgeschakeld en het zo gzprobeerd maar ook dat lukt niet\nlaat weten indien u een oplossing vind \ndank bij voorbaat[/QUOTE]\nNee ik heb geen oplossing gevonden.\nWas het eigenlijk alweer vergeten omdat ik hem niet meer gebruik:D\nIs een handig progje en ben er verder niet meer mee bezig geweest.\nHeb overigens geen handiger alternatief gevonden.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...