Ga naar inhoud

Foto's redden, welke software is het best?


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Een neef van de vrouw heeft per ongeluk foto\'s van zijn huwelijksreis gewist.\r\nNu weet ik dat er mogelijkheden bestaan om die foto\'s te redden, maar welke software is daar het meest geschikt voor?\r\n\r\nMomenteel draait PC Inspector File Recovery, maar die reageert opeens niet meer, geen idee of dit veroorzaakt werd doordat Avira ook altijd mee kijkt of dat het ding gewoon nog loopt en het grafisch niet meer verder update (zou niet de eerste keer zijn bij zoiets).\r\n\r\nMaar ik wil toch graag vannacht als ik terug kom hiermee verder.\r\nSoftware hoeft niet perse gratis te zijn maar mag wel. Iemand goede ervaringen ergens mee? Wat is de beste?\r\n\r\nGaat dus niet om een per ongeluk geformatteerde SD kaart maar een kaart waarbij 1 foto gewist moest worden en per ongeluk gekozen is voor alle foto\'s wissen, in een fototoestel dus.
Link naar reactie
Van horen zeggen:\n\n[url=http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk][U]Testdisk[/U][/url] ( [url=http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Step_By_Step][U]Uitleg testdisk[/U][/url] ) \nof \n[url=http://www.recuva.com/download][U]Recuva[/U][/url]\n\nHet un-deleten zou voor elk programma op dat gebied eigenlijk geen probleem moeten zijn.
Link naar reactie
Bedankt voor alle antwoorden.\r\nIk heb vlak voordat ik de pc afsloot nog even verder gekeken en kwam toen PC Inspector Smart Recovery tegen. Dat is dezelfde die Couch_Potato ook noemde lees ik net.\r\n\r\nNet voordat ik de forums ging nakijken heb ik die laten lopen en deze heeft alle 858 foto\'s zonder ook maar een enkel probleem gerestored.\r\n\r\nAllen hartelijk dank voor de antwoorden!!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...