Ga naar inhoud

Progje gevraagd


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Het zal ongetwijfeld een keer (of vaker) genoemd zijn, maar ik kan het niet vinden. Ik zoek progjes waarmee je bijv. je eigen foto op tijdschriften kunt zetten en progjes waarmee je je eigen tekst kunt zetten op bijv. verkeersborden, boeken e.d. Ik bedoel dus geen photoshop maar interactieve progjes op internet. Wie weet wat ik bedoel en kan me wat webadressen geven. Ik wil iets leuks doen voor iemand die 50 wordt.
Link naar reactie
Ik zal even voor je zoeken, want we (Tjoekse was daar ook nog bij betrokken) hebben ooit een serie van dergelijke linken hier op het forum gezet.. Ik kom er op terug.\n\nbijv. deze: [URL]http://www.magmypic.com/[/URL]\n\nIk kan de links hier op het forum niet meer vinden.., stonden in surftip of in Jullie Mening of misschien ook wel in Humor.\nDit heb ik nog boven water weten te halen:\n\n[URL]http://urceleb.oniton.com/?Welcome[/URL]\n[URL]http://www.onlinewahn.de/[/URL]\n[URL]http://creatr.cc/creatr/[/URL]\n[URL]http://cooltext.com/[/URL]\n[URL]http://www.writeonit.org/photomontage[/URL]\n[URL]http://www.glassgiant.com/wanted/[/URL]\n[URL]http://atom.smasher.org/[/URL]\n[url]http://www.says-it.com/[/url]
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;545240]Ik zal even voor je zoeken, want we (Tjoekse was daar ook nog bij betrokken) hebben ooit een serie van dergelijke linken hier op het forum gezet.. Ik kom er op terug.\r\n\r\nbijv. deze: [URL]http://www.magmypic.com/[/URL]\r\n\r\nIk kan de links hier op het forum niet meer vinden.., stonden in surftip of in Jullie Mening of misschien ook wel in Humor.\r\nDit heb ik nog boven water weten te halen:\r\n\r\n[URL]http://urceleb.oniton.com/?Welcome[/URL]\r\n[URL]http://www.onlinewahn.de/[/URL]\r\n[URL]http://creatr.cc/creatr/[/URL]\r\n[URL]http://cooltext.com/[/URL]\r\n[URL]http://www.writeonit.org/photomontage[/URL]\r\n[URL]http://www.glassgiant.com/wanted/[/URL]\r\n[URL]http://atom.smasher.org/[/URL]\r\n[url]http://www.says-it.com/[/url][/QUOTE]\r\n\r\nHier kan ik wel even mee vooruit. Mijn dank is groot.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...