Ga naar inhoud

Video knippen


Aanbevolen berichten

Okee, hier ben ik weer met een vraagje :D\r\n\r\nHoe ik een videootje op muziek moet zetten weet ik wel. \'k maak graag fanvideo\'s en daar gebruik ik dan meerdere scene\'s voor. Het probleem is daarbij dat als ik de bewuste scene oproep in Windows Movie Maker (en heb het zelfs in Pannacle Studio Ultimate geprobeerd) dat ik altijd nét iets te veel of nét iets te weinig scene heb. Bijvoorbeeld, 2 mensen praten met elkaar en dat gaat over in een stukje van iemand die loopt. Dan wil ik graag die 2 pratende mensen toevoegen aan mijn filmpje, en dat wil ik dan selecteren, maar op de een of andere manier zit er dan ook iets bij van dat stukje met iemand die loopt. of er wordt wat afgeknipt van de 2 pratende mensen.\r\nHoe kan ik er voor zorgen dat ik dat mooi uit kan knippen?\r\nHoop dat ik het een beetje duidelijk uitgelegd heb.
Link naar reactie
helemaal zeker weten doe ik het niet maar\r\nvolgens mij heeft dat te maken met key frames\r\nin een (divx of xvid) avi zitten key frames, dit zijn frames waar op je veilig kan knippen zonder dat het geluid of de video corrupt raken of niet meer synchroon lopen.\r\n\r\nof er formaten zijn (of programma\'s) waarbij je dit niet hebt weet ik helaas niet.
Link naar reactie
ja ik begreep al dat het iets met frames te maken had. Ik gebruik namelijk ook wel eens stukjes uit youtube filmpjes om een animated icon mee te maken, zoals deze:\r\n[IMG]http://i287.photobucket.com/albums/ll143/vdo_4ever/gibbskate.gif[/IMG][IMG]http://i287.photobucket.com/albums/ll143/vdo_4ever/gibbsadorablesmile.gif[/IMG][IMG]http://i287.photobucket.com/albums/ll143/vdo_4ever/gibbsallyouneedislove.gif[/IMG][IMG]http://i287.photobucket.com/albums/ll143/vdo_4ever/gibbssmile.gif[/IMG]\r\n\r\nDan kan ik in imageready ook de frames uitknippen die ik wil gebruiken. Maar heb dat in WMM of Pinnacle nog niet kunnen ontdekken, vandaar dat ik het hier even kwam vragen. Iig thnx voor je reactie :D
Link naar reactie
  • 1 maand later...
Bij ieder prg wat met een tijdlijne werkt kun je het videofragment op tiende van seconde inkorten. Bij eigen opname ,mits goed gecaptured zit zelf een tijdcode waar je nauwkeurig mee kunt werken.\nDit staat ook in de handleiding die bij het prg hoort.\nEr is vast tussen de prg file een pdf bestand te vinden van bijna ongeveer 400 bladzijde.(in de pinnacle prg map)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...