Ga naar inhoud

een program met error's waar ik niks van snap


Anoniem2

Aanbevolen berichten

hoi,\n\nik heb een probleem\n\nik heb van velleman een usb interface kaart (k8061) daar kan je programmaatjes voor maken.\nik wil graag een programma dat je er lichten mee kan besturen\nik ben een VB noob dus het ik een programma gedownload, ik heb het proberen bouwen maar hij geeft allemaal error\'s, ik weet niet wat ik er mee moet\n\nik hoop dat iemand het programmaatje kan repareren en nog niet gebouwd naar mij toe kan steuren (dan kan ik nog wat vertalen van de text in het programmaatje)\n\n[URL=\"http://rjant2.woelmuis.nl/vbfrance_REGIE-LUMIERE-PISTES___Page.zip\"]http://rjant2.woelmuis.nl/vbfrance_REGIE-LUMIERE-PISTES___Page.zip[/URL] hier kan je het programmaatje downloaden\n\nMVG Robbert-Jan \n\nalvast bedankt\n\nis het ook geen leuk idee om een programmeer forum te maken? ik weet namelijk niet weer dit tuis hoort?
Link naar reactie
super bedankt het werkt, alleen is dit het probleem nu...\r\n\r\nik heb dit programma op een forum gevonden [URL=\"http://forum.velleman.eu/viewtopic.php?f=3&t=708\"]http://forum.velleman.eu/viewtopic.php?f=3&t=708[/URL] in de naam staat dat het ook voor de K8055 & k8061, ik heb de k8061 maar het programma is gemaakt voor de k8055 met andere woorden het werkt nog niet. nou is mijn Frans super slecht en is mijn engels ook niet super , maar ik denk dat je op een hele simpele manier er voor moet kunnen zorgen dat hij wel op de k8061 werkt. naar andere dll\'s linken of zoo?? want alle commando\'s die zijn volgens mij wel het zelfde zie [URL=\"http://rjant2.woelmuis.nl/MAN_GB_K8061_DLL.pdf\"]pdf [/URL]\r\n\r\nik denk dat het niet moeilijk kan zijn... dus als iemand tips heeft?\r\n\r\nalvast super bedankt\r\n\r\nalle k8055.dll links veranderen naar k8061.dll veranderen werkt niet XD
Link naar reactie
Ik had nog nooit van dat Velleman apparaatje gehoord en ken ook niemand die je ermee zou kunnen helpen. Wellicht iemand anders op dit forum.\n\nOf je het al hebt weet ik niet maar onderaan [URL=\"http://www.velleman.eu/distributor/support/downloads/?code=k8061&type=\"]deze pagina[/URL] kun je wel voorbeeld software downloaden en de software die in het standaard retail pakket zit. Ook kun je hier de handleiding vinden.\nMisschien dat je daarmee wat verder komt.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...