Ga naar inhoud

opnenen van een stuk tekst


Aanbevolen berichten

[QUOTE=FooBar;525539]Als je genoeg hebt aan maximaal 1 minuut kun je eens kijken naar de Windows Geluidsrecorder. Die heb je standaard op je computer.\r\n[/QUOTE]\r\n\r\nkan ook langer hoor, kost alleen wat moeite\r\n\r\nVerleng de opnametijd van Geluidsrecorder aan de hand van de volgende procedures.\r\n\r\n1 Klik op Start, Programma\'s, Bureau-accessoires, Entertainment en vervolgens op Geluidsrecorder.\r\n\r\n2 Klik op de rode knop en laat de opname 60 seconden lopen.\r\nNadat de recorder is gestopt, klikt u op Bestand en op Opslaan als; noem het bestand BLANK.WAV.\r\n\r\n3 Vergroot het opnameformaat. In het menu Bewerken kiest u Bestand invoegen; selecteer BLANK.WAV en klik vervolgens op Openen.\r\n\r\n4 Op deze manier wordt de maximale opnametijd van Geluidsrecorder met 60 seconden verlengd. Herhaal stap 4 om telkens een minuut extra tijd toe te voegen. \r\nAls u bijvoorbeeld een opnametijd van 5 minuten wilt, voegt u BLANK.WAV vier keer in.
Link naar reactie
Hi,\r\n\r\nGebruik al jaren [B]Audacity [/B] (gratis) voor deze en andere taken.\r\nSluit een microfoon aan en klik op de [B]Record-knop[/B].\r\n\r\nLet op: [B]exporteer [/B]het bestand (je ingesproken tekst) als [B]MP3[/B].\r\n[I]Opslaan van het project wil zeggen[/I]: het bestand wordt als Audacity-project opgeslagen, enkel afspeelbaar binnen het programma.\r\n\r\nLink: [url]http://audacity.sourceforge.net/download/windows[/url]\r\n(Download Audacity Installer)\r\n\r\nJeep;)
Link naar reactie
Klopt alleen moet je wel Lame er losbij downloaden anders kun je niet op mp3 opslaan \r\n\r\nIk gebruik al jaren Adobe zit t allemaal standaard in , kan zelfs als mp(eg)2 opslaan (werd/word gebruikt in de profesionele audio bijv pcradio/dallet enz voordag mp3 gemeengoed werd)\r\n\r\nMaar waar is waar Audacity is gratis en voor Adobe Audition moet je flink betalen \r\nHoewel ik Audacity echt waardeloos vind maar das persoonlijk
Link naar reactie
Hi,\r\n\r\n@RoelNico:\r\nKan me voorstellen dat je [B]Audition [/B]prefereert boven [B]Audacity[/B].\r\nIs ook geen vergelijk eigenlijk, gezien de mogelijkheden en de prijs ($399,-).\r\n\r\nMaar je hebt gelijk: de [B]Lame-codec [/B]moet je apart downloaden en erbij zetten.\r\nDie staat hier:\r\n\r\nLink: [url]http://lame.buanzo.com.ar/[/url]\r\n(klik op [I]Lame v. 3.98.2 for Audacity[/I].)\r\n\r\nBij deze rechtgezet.\r\n\r\nJeep;)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...