Ga naar inhoud

PPT to DVD


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Wat Obelix zegt.\nAls je die dan wilt afspelen op een computer waar geen Powerpoint opstaat kun je op diezelde DVD de [URL=\"http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=428d5727-43ab-4f24-90b7-a94784af71a4&displaylang=nl\"]Powerpoint Viewer[/URL] meeleveren. Ik weet niet of die viewer ook een Powerpoint bronbestand (.ppt) kan afspelen dus zorg wel dat je het bestand als .pps levert.\nHet hernoemen van de .ppt naar .pps is daarvoor voldoende.\n\nDie viewer is er overigens ook voor Powerpoint van Office 2007.\nDie kun je [URL=\"http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=048dc840-14e1-467d-8dca-19d2a8fd7485&displaylang=nl\"]hier[/URL] downloaden.
Link naar reactie
Ik denk dat Flixx-ctt bedoeld om een DVD-Video te branden die af te spelen is op een DVD speler. Als hij dat bedoeld kan hij [URL=\"http://www.softplatz.com/Soft/Audio-Multimedia/Video-Tools/E-M-Free-PowerPoint-Video-Converter.html\"]dit[/URL] downloaden en vervolgens met een brandprogramma als Nero of CDBurnerXP op een dvd-video branden.\r\n\r\nIk heb het zelf nog niet geprobeerd!
Link naar reactie
Is [URL=\"http://www.effectmatrix.com/PowerPoint-Video-Converter/Free-PowerPoint-Video-Converter.htm\"]dit[/URL] dan wel goed? Je kan hiermee ook rechtstreeks op DVD branden, dus branden via een brandprogramma is ook niet nodig. Dat doe je zo: \n\n1. Selecteer een .PPT bestand.\n2. Zodra het programma vraagt naar welk bestandstype je de film wil hebben, selecteer dan DVD MPEG. Klik daarna op PAL.\n3. Na het converteren vraagt het programma of je de presentatie op DVD wil hebben, klik dan op ja (oid)\n\nEn trouwens: Als je naar google naar \'\'ppt to video\'\', \'\'ppt to avi\'\' oid had gezocht was je ook al heel ver gekomen.
Link naar reactie
[quote=marcop;479959]Is [URL=\"http://www.effectmatrix.com/PowerPoint-Video-Converter/Free-PowerPoint-Video-Converter.htm\"]dit[/URL] dan wel goed? Je kan hiermee ook rechtstreeks op DVD branden, dus branden via een brandprogramma is ook niet nodig. Dat doe je zo: \n\n1. Selecteer een .PPT bestand.\n2. Zodra het programma vraagt naar welk bestandstype je de film wil hebben, selecteer dan DVD MPEG. Klik daarna op PAL.\n3. Na het converteren vraagt het programma of je de presentatie op DVD wil hebben, klik dan op ja (oid)\n\nEn trouwens: Als je naar google naar \'\'ppt to video\'\', \'\'ppt to avi\'\' oid had gezocht was je ook al heel ver gekomen.[/quote]\n\nMarcop, dat is hetzelfde programma als de vorige keer, dat programma werkt niet goed.\nHet beeld wordt dan schokkerig.\nWeet je nog een andere oplossing?\n\nBij voorbaat dank ;)
Link naar reactie
  • 10 maanden later...

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...