Ga naar inhoud

Kan ik deze bestanden verwijderen


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Hoi,\n\nOp mijn nieuwe laptop stonden toen ik deze binnenkreeg al enkele bestanden op harde schijf 1. Kan ik deze zonder problemen verwijderen of is het verstandig dit niet te doen of moet ik zo backuppen en dan verwijderen.\n\nHet bestand is hier te bekijken:\n[url=http://www.filedump.net/dumped/tree1242236321.txt]http://www.filedump.net/dumped/tree1242236321.txt[/url]\n\n\nGroetjes,\nComputerproblemen\n\nps. Laat even weten als de link niet meer werkt
Link naar reactie
Ik denk zelf dat het geen recovery bestanden zijn, het is namelijk ongeveer 70mb aan bestanden.\n\nToen ik de laptop de eerste keer opstartte werd er een dos achtige omgeving op.\nZover ik in de bestanden kan zien denk ik dat dit Freedos is geweest. \n\nVerder zijn het volgens mij een soort van firmware bestanden, maar weet dit niet zeker. Vandaar dat ik dit even hier vraag.\n\nOf moet ik hiervoor contact opnemen met de winkel of msi.
Link naar reactie
Op een CDtje kwakken en dan weggooien. Als je merkt dat het problemen geeft kun je ze zo weer terugzetten.\nOf maak op die D: schijf een nieuwe map en zet het hele spul daarin, dan kun je het ook zo terugzetten, mocht het nodig blijken te zijn. Maar ik verwacht dat je die bestanden niet nodig hebt.\nHet lijkt inderdaad om een DOS omgeving te gaan.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...