Ga naar inhoud

Wat is jullie achtergrond?


Aanbevolen berichten

  • Reacties 110
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    111

Nou... momenteel heb ik meerdere... Met WallpaperChanger (een gratis progje) kun je wisselen op iedere gewenste snelheid in stellen.\n\nDit type wallpaper vind ik echt geweldig: [URL]http://www.vladstudio.com/nl/wallpapers/[/URL]\n\nen WallpaperChanger vind je hier: [URL]http://www.wallpaperchanger.de/[/URL]\n\n\n[ATTACH]12178[/ATTACH]
Link naar reactie
[quote=Luc Everse;377745],,Wat is jullie achtergrond?\" vraag ik me af. :rolleyes:\nMet iconen, zonder iconen, het mag.\n \nPS: Ik zou de foto uploaden via Picasa (Ik wil geen reclame maken, alleen een makkelijke manier voorstellen).[/quote]\n \nIk zouw gewoon eigengemaakte foto\'s gebruiken .\nSterker nog ,ik doe dat al zo lang als ik een digitale kamera heb !!!
Link naar reactie
[QUOTE=StillBorn;377815]whaaaaat? :P\r\npink floyd = g00d\r\nnaked girls = g00d\r\nnaked girls met pink floyd body paints = g00d!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =D[/QUOTE]\r\nEn had je daar nu deze vraag voor nodig ?\r\n[url]http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=46719[/url]\r\n\r\nZat je zeker alleen maar naar die (L) billen (L) op de plank te staren, want we hebben nooit meer gehoord of het gelukt is :cool:
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;377918]En had je daar nu deze vraag voor nodig ?\r\n[url]http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=46719[/url]\r\n\r\nZat je zeker alleen maar naar die (L) billen (L) op de plank te staren, want we hebben nooit meer gehoord of het gelukt is :cool:[/QUOTE]\r\n\r\nheh heh =) ik was niet afgeleid hoor :o\r\nmaar die vraag is half gelukt =p de pics staan nu beter op de achtergrond.. maar nog niet perfect :S maarja :P goed genoeg, is weer genoeg leuks om naar te kijken ;)
Link naar reactie
Ik vroeg mij gewoon af of het deze foto hierboven was geweest die passend gemaakt moest worden. :p\n\nVolgens mij was de omschrijving die ik daar gaf om een willekeurige foto aan een bureaublad aan te passen wel te volgen, zolang je een Photoshop hebt hoor :), dus dan ik weet niet waarom het maar half gelukt is.\n(Maar mocht dat nog vragen oproepen dat hoor ik dat eventueel wel in die draad, want hier is de vraag WELKE achtergrond we hebben...)\n\n[QUOTE=StillBorn;377946]is weer genoeg leuks om naar te kijken ;)[/QUOTE]\nIk zat ook maar te dollen over die achtergrond van jou, \'t is ook een leuke foto ;-)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...