Ga naar inhoud

DVI Kabel verlengen


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[QUOTE=Ultimate;337135]Volgens mij zijn er gewoon verleng stukken, dus je hoeft er niets af te halen ;).[/QUOTE]\r\n\r\nJe kunt anders ook gewoon een langere kabel koopen, bij salland hebben ze er van 2meter 40, daarmee kom je al een eind, en je hebt minder kwalitijds verlies dan biij een verleng kabel.\r\nZelf verlengen kun je wel vergeeten, dat lukt je niet.
Link naar reactie
[QUOTE=Richt;337154]\r\nZelf verlengen kun je wel vergeeten, dat lukt je niet.[/QUOTE]\r\n\r\nHet kan wel, maar dan moet je een shielded kabel kopen, die op de juiste manier aanpellen, en dan ook nog hopen dat je de gegevens hebt opgeschreven voor de draden locatie\'s.. En als je zover bent en je hebt de oude kabel uit de contacten verwijderd, dan ben je klaar om te solderen.. En dat is best wel lastig in zo\'n klein kl*te stekertje... \r\nHeb het al een paar keer gedaan.. Kost wel wat tijd...
Link naar reactie
[QUOTE=Leon;337206]Het kan wel, maar dan moet je een shielded kabel kopen, die op de juiste manier aanpellen, en dan ook nog hopen dat je de gegevens hebt opgeschreven voor de draden locatie\'s.. En als je zover bent en je hebt de oude kabel uit de contacten verwijderd, dan ben je klaar om te solderen.. En dat is best wel lastig in zo\'n klein kl*te stekertje... \r\nHeb het al een paar keer gedaan.. Kost wel wat tijd...[/QUOTE]\r\n\r\nWaar kan je zo een kabel kopen?\r\nmaar ik krijg het stekkertje niet los, kan je deze ook niet gewoon doorsnijden?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...