Ga naar inhoud

Pinnacle 11


Aanbevolen berichten

[quote=Brainstick;326740]Gewoon je camera inpluggen op de pc(liefst met usb)en dan vanuit Pinnacle het station aangeven waar je camera is ingeplugd lijkt mij,ging met 9 goed,dus waarom met 11 niet?\ndan kan je meteen je video in scene\'s verdelen en bewerken. Succes![/quote]\n \nNatuurlijk nooit via de USB.\nEen filmer die ook echte kwaliteit wil sluit zijn kamera aan via firewire !!!
Link naar reactie
Een berichtje voor Animal.\r\n\r\nZo te zien heb je niet echt veel verstand van video bewerken.\r\nDe nieuwere hard disk camera\'s hebben allemaal alleen maar een usb aansluiting.\r\nAl dan niet met een docking station.\r\nEn een vraag retouneren met een weder vraag zoals \'werkt dat dan niet\' hebben\r\nde meeste mensen niet zo veel. \r\n\r\ngroetjes Henri
Link naar reactie
De meeste mensen hebben geen Harddisk kamera ,maar wel een kamera met usb en dv-out aansluiting.\nDan is het aansluiten via de dv-out de enige goede mannier wil je de beste kwaliteit behouden. Dus om dan te gaan zeggen dat je de kamera het beste via usb kunt aansluiten is niet erg slim.\nAls je zelf een kamera met Harddisk hebt ,dan heb je waarschijnlijk zelf niet veel verstand van video ,en bent nog maar pas begonnen ,omdat je denkt dat iedere kamera een harddisk en een usb aansluiting heeft.,terwijl een kamera met bandjes nog steeds de beste oplossing is voor de beste kwaliteit en de langste speelduur ,maar dat is hier al vaak genoeg verteld.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...