Ga naar inhoud

avatars of schermafbeeldingen


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal ;) \r\n\r\nKan iemand mij alsjeblieft helpen aan een makkelijk programma of iets.\r\nIk zoek iets om avatars die al bewegen die ook op je msn te laten bewegen.\r\nIk sla altijd van die bewegende avatars op die ik van internet haal, als ik ze op msn gebruik doen ze het niet...\r\nHelp me alsjeblieft aan een makkelijk programma of wat je er ook voor nodig hebt?\r\n\r\nGroetjes Luusje\r\nIemand die het echt weet mail me ff.\r\n\r\n[email]Flipper-de-flip@hotmail.com[/email]
Link naar reactie
Misschien ligt het eraan hoe/waar je die bewegende plaatjes opslaat; in Office men ik me te herinneren dat er dan een speciale optie moet zijn geïnstalleerd/aangekozen.\r\n\r\nSla je iets regelrecht op in je bureaublad of in de map \"mijn documenten\" dan denk ik dat het meestal vanzelf al wel goed zal gaan.
Link naar reactie
We hebben het hier waarschijnlijk over Animated GIFs. Er zijn verschillende commerciele programma\'s waarmee je dat kunt maken. Ik ken echter geen gratis variant.\r\n\r\nWat ook nog kan is dat MSN helemaal niet de mogelijkheid heeft een bewegend plaatje weer te geven. Je zou dat eerst eens uit moeten zoeken. Zijn er mensen uit jouw lijst die wel een bewegende schermafbeelding hebben? Zo ja, vraag dan een hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.\r\n\r\nTot slot kun je beter je mailadres weghalen. Tenzij je graag allerlei spam-berichten wilt gaan ontvangen.\r\nDaarbij is de bedoeling van een forum om ook daar te reageren op iemands bericht, en niet via email. Op die manier kan iedereen de antwoorden lezen en kunnen anderen hetzelfde probleem opgelost krijgen zonder er een vraag voor hoeven stellen.
Link naar reactie
Luusje het lukt mij ook niet om gif\'s bewegend als avatar in Live Messenger te krijgen. Wellicht dat je daarvoor MessengerPlus nodig hebt?, maar dat is ivm spyware geen aanrader. Misschien weet iemand anders wel hoe je dat voor elkaar krijgt.\n\nWat je wel kan doen is Moods installeren. Dat zijn geen *gif bestanden maar *mco. Deze zijn op het internet wel te downloaden (even opletten waar je dat doet, want veel gratis sites leveren ook spyware of nog erger trojans). Update: Hier heb ik wel een paar gevonden, die volgens mij oke zijn: [URL]http://moods.msn-beta.com/[/URL]\nOm de *mco te gebruiken heb je mcoinstaller.exe nodig. Dat programma staat hier [URL]http://www.messenger-stuff.com/Winks/[/URL] heb ik gedownload en is volgens NOD32 virusvrij.\n\n[URL=\"http://www.messenger-stuff.com/Winks/mcoinstall.exe\"][COLOR=Blue]rechtstreekse downloadlink[/COLOR][/URL]\n\n[quote]We hebben het hier waarschijnlijk over Animated GIFs. Er zijn verschillende commerciele programma\'s waarmee je dat kunt maken. Ik ken echter geen gratis variant.[/quote]@ FooBar...\nEen heel simpel Freeware progje om animated gifs te maken is Unfreez [URL]http://www.whitsoftdev.com/unfreez/[/URL]\n\n\n[url=http://www.wurksjops.nl/forum/viewtopic.php?t=41&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=][COLOR=Blue]Hier[/COLOR][COLOR=Blue][COLOR=Black][/url] staat een Ned. vertaling van de handleiding.[/COLOR] [/COLOR]
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;324025]\r\nEen heel simpel Freeware progje om animated gifs te maken is Unfreez [URL]http://www.whitsoftdev.com/unfreez/[/URL][/QUOTE]\r\n\r\nSweet :cool: \r\nWeet ik dat ook weer. Niet dat ik het zelf nodig heb (gebruik GIF Movie Gear, maar die\'s dus niet gratis), maar wel handig voor iemand die geen geld wil betalen voor zo\'n programma.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...